sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ne "plz palkatkaa minut" kynnet

Moikka taas kaikille :). Tänään olen oleskellut aika rennosti kotona, kävin salilla tunnin treenissä ja tämän jälkeen laitoin asialliset kynnet. Mullahan on tosiaan huomenna se työhaastattelu, joka siis koskee lentokentällä sijaitsevaa työpaikkaa. Jos olette seuranneet pidempään kirjotuksiani täällä, tiedätte että valmistuin juuri vastaanottovirkailijaksi amiksesta ja tutkintohan oli Hotelli- ja Ravintola-alan perustutkinto eli siihen sisältyi myös vähän kokkausta ja aika paljon tarjoilua.

Mähän siis rakastan erilaisten värien käyttöä kynsissä, mutta osaan tehdä asiallisiakin kynsiä ja itseasiassa olen saanut vain hyvää palautetta asiakkailta ja pomoiltani kynsistäni. Nyt kuitenkin jotenkin halusin oikeasti tehdä simppelit ja siistit kynnet, koska haluan huomisen haastattelun menevän täysin nappiin. Lentokentällä työskentely kiinnostaa aivan valtavasti tilaisuuden sattuessa.

Ginatricot Beauty - Base Coat
Ginatricot Beauty - White Tip Coat
Konad M3 laatasta tähdet
Trind - Top Coat


Ainiin, lupasin itselleni, että jos saan sen (tai minkään muunkaan työpaikan) ostan Jeffrey Campbellit vihdoinkin!! Alla olevat olisivat ainakin mielessä himotuksessa, ensin nuo uskoisin tavallisimmat, ainakin sopisivat kaiken kanssa. Toisissa on vähän enemmän persoonaa mun mielestä :D.

Kummatkin kuvat on otettu Nellyn sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti