keskiviikko 5. syyskuuta 2012

5.9

Moikka taas kaikille :). Tänään olikin vähän aikaisempi herätys jotta sain rauhassa laittautua ilman kiirettä ja rauhassa etsiä mitä tarvitsen, mulla on vähän huono ajantaju niin jos pystyn varaan aina aivan liikaa aikaa asioille :D! Päivän ohjelmassa ei sen suurempia ollut, kuin käynti työpaikan läheisyydessä eli Helsinki-Vantaan lentokentällä ja kävin tosiaan hakemassa kulkulupani, jotta pääsen liikkumaankin työpaikalla kun vuorot alkavatkin ensiviikolla :). Mulla on tosiaan aika huono suuntavaisto ja olen erittäin huono löytämään paikkoihin, joten olen useinmiten n. 10 - 20min aikaisemmin paikalla kuin on sovittu jotta ehdin eksyä pariin otteeseen. Hommat kuitenkin menivät hyvin ja kulkuluvan kanssa astelinkin sitten bussiin takaisin Helsinkiin.
Bussista kuitenkin nousin Hakaniemen kohdalla ja kävin vähän ruokaostoksilla. Päivään ei siis sen kummempaa ole kuulunut, mulla loppui kynsilakanpoistoaine aivan täysin ja olin ihan paniikissa! Eilen en kuitenkaan kauppaan ehtinyt menojeni vuoksi niin jäi kynsien laittaminen tälle päivälle, tässä kuitenkin tulos :)!

 Jotkut saattavatkin miettiä, että TAAS liukuvärjäys ja päälle kimmeltävää, mutta minkäs sille voi kun olen aivan rakastunut kyseiseen yhdistelmään!

Trind - Base Coat
Wild and Crazy - Chunky Chow
Wild and Crazy - Carissa
Konad laatta S10
H&M - Confetti
Trind - Top Coat
Miten kukaan voisi vastustaa tämän lakan käyttöä aivan kaikkiin lakkauksiin??!!
Mitäs piditte lakkauksesta? Alkavatko liukuvärjäykset hieman tympiä jo joillekkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti