maanantai 29. lokakuuta 2012

29.10

Moikka kaikille taas :). Tänään olen vähän juoksennellut ympäriinsä kokopäivän. Klo 12 lähdin kohti työpaikkaani keskustelemaan miten perehdytys uuteen työhön on mennyt yms. Tästä lähdin käymään H&M Home liikkeessä vähän ostelemassa kaikkea mitä mieli teki.


 Ihana punainen kynttilä, jossa sitten lukee sivussa hieman mitä on rakkaus :).

2 ihanaa tablettia ruokapöytään :). Näitä olen himoinnut pitkään!!
 Suloinen CupCake essu sitten leivontahetkiin :).

Ja viellä erittäin suloinen Mikki Hiiri pyyhe :). Tästä tulee vaan niin hyvälle tuulelle niin pyyhe lähti mukaan :).

Loppupäivän käytin kun leivoin Antille syntymäpäivä muffinsseja jotka yritän kuorruttaa lähipäivinä (katsoo jos sisäinen leipurini heräisi, jos näin käy ja muffinssit onnistuvat niin voin luvata kuvamateriaalia tuloksesta :D) ja lähdin viellä Sofian kanssa käymään Sellossa. Sellossa tein muutamia ostoksia, niitä esittelen aikaisintaan Keskiviikkona, huomenna olen aivan töiden ja harrastusten saartamana. 
Paluumatkallani Sellosta eräs samalla tiellä asuva nainen meenasi ajaa ylitseni, vaikka tie oli täysin valaistu ja en hyökännyt mitenkään puskista. Nainen tajusi onneksi painaa jarrua (vasta) kun viimehetkellä pamautin kädelläni hänen hopeisen Toyotansa konepeltiä. Itse olen yhä hieman järkyttynyt millä vauhdilla kyseinen nainen ajoi pihatieltä tielle, jossa kulkee mm. erittäin paljon lapsia ja koirien ulkoiluttajia. Autoilijalla on kuitenkin aina velvollisuus katsoa tielle ja varoa kulkijoita oli hänellä sitten miten kiirre tahansa. Nyt jälkeenpäin olen miettinyt, että olisi ehkä fiksuinta jos olisin hänen kanssaan hieman keskustellut tapahtumasta kun itseäni se jäi aika paljon kaivelemaan, mutta turha kai asiaa on enään miettiä kun tilanne on jo päättynyt. Uskon kuitenki, että hänkin on varmaan tapahtumasta aika säikähtänyt ja varmasti tästä lähtien ajaa rauhallisemmin :).
Onko teille ikinä sattunut samantyylistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti