torstai 22. marraskuuta 2012

22.11

Moikka kaikille :)! Jotenkin vain aika taas hurahti ja viikko meni taas ilman bloggaamista. Kävin Lappeenrannassa Antin luona ja viikon aikana on tapahtunut vähän kaikkea niin aikani on ollut hieman muutenkin rajallista ja silloin bloggaaminen ei ole oikein ollut mielessä ensimmäisenä.

Tein eilen illalla töiden jälkeen tälläisen lakkauksen vapaapäivieni kunniaksi!

 Eli OPI - Teal The Cows Come Home One Stroke kukkasilla ja viellä 3mm kirkas strassi koristeeksi. Mielestäni kynnet ovat aika koristellut, mutta silti näyttävät jotenkin mukavan yksinkertaisilta :)!


Lakat ovat samassa järjestyksessä ylhäällä eli:
Surreal Appeal, Escaping Reality, Bend Over Backwards, Igniting Love, Creative Fantasy, Hanging In The Balance, Water You Waiting For, Running In Circles, Def Defying, Whirled Away, Get Carried Away ja It's A Trap-Eze! 
Postissa odotteli myös uusin tilaukseni Head2Toe Beauty liikkeestä. Vaikka olinkin pitkään sitä mieltä, etten välttämättä tilaisi koskaan enään heiltä edellisen tilaukseni tuomasta vaivasta ja heidän asiakaspalvelunsa oli aika töykeää omasta mielestäni, mutta kuitenkin päädyin heidän sivuilleen hyvien postikulujen ja nopean toimituksen vuoksi ja tilasin China Glazen uuden Cirque Du Soleil kokoelman kokonaan kaikki 12 kipaletta näitä ihania lakkoja!
Samalla kun sain nämä lakat jotka olivat kaikki niin ihania en osannut päättää mitä käyttäisin ensimmäisenä joten päätin käyttää kolmea! Tämä lakkaus on tosiaan tehty Fishtail/letitys tyylillä ja on tosiaan ensimmäinen kerta kun sitä yritin, pitkään on ollut mielessä sen kokeilu, mutta en ole oikein saanut päätettyä mitä värejä käyttäisin yms. niin toteutus on jäänyt.
Tähän lakkaukseen käytin siis:
Trind- Base Coat
China Glaze - Surreal Appeal
China Glaze - Hanging In The Balance
China Glaze - Def Defying
Trind - Quick Dry Topcoat
Mitäs olitte mieltä lakkauksista ja ostoksista :)? Omaa lemppariani en ole viellä kokoelmasta päättänyt, swatchaan kaikki samalla tavalla kuin edellisen China Glazen kokoelmani kesällä ja varmaan vasta silloin osaan päättää mikä on suosikkini. Onko teistä joku muuten hankkinut tätä kokoelmaa?

4 kommenttia:

 1. sait ihanuudet!
  aivan huippuihana tuo toka laukkaus, törkeen siisti :D tosin ekastaki tyksin paaaaaljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :D!! Kattoo millasilla kynsillä näät mut huomenna ;D!

   Poista
 2. Ei vitsi miten ihania kynsiä, varsinkin nuo siniset (: Ja niin karkkiherkkuja lakkoja!

  VastaaPoista