sunnuntai 4. marraskuuta 2012

4.11

Moikka kaikille :). Ajattelin nyt laittaa muutamat kuvat muutamastakin lakkauksesta, jotka minulla on viimepäivinä olleet kyntösissä, ensimmäinen lakkauksista on hieman Halloween teemaisempi väreiltään, mutta silti lisää niitä one stroke kukkasia. Toinen lakkauksista on aika yksinkertainen, mutta silti näyttävä ja helppo vinomanikyyri :). Toivottavasti lakkaukset ovat mieleenne!Ensimmäiseen lakkaukseen siis halusin kokeilla uutta Models Ownin lakkaani eli Purple Blue Beetle Juice. Lakka oli aika synkkä ja kun Halloween teema on pyörinyt nyt aika paljon ympäriinsä päätin laittaa oranssi/valkoiset kukkaset :). Olin erittäin tyytyväinen miten kukat onnistuivat, harjoitus kannattaa :)! Lakka on mielestäni erittäin hauskan sävyinen, en voi sanoa nähneeni kyseisen sävyistä lakkaa missään ennen, sen takia taisin tämän myös ostaa :).


Toinen lakkaus on siis tehty Flormarin uudella lakallani, eli 436. Päälle laitoin ensin OPI:n Strawberry Margarita, jonka jälkeen laitoin mustalla Wet 'n Wildin lakalla seuraavan viivan :). Helpot ja yksinkertaiset!

Kumpi oli enemmän teidän makuunne?

6 kommenttia:

 1. Nuo ensimmäiset kynnet <3 Aivan ihanat! Tosi onnistuneet (:

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit nuo ekat kynnet, että pitäiskö itekin edes harkita kokeilevansa one stroke kukkia, kun kerran akryylimaalit omistan nykyään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)!! Kannattaa todellakin, heti pienen harjoittelun jälkeen saa aikaiseksi vaikka minkä näköisiä lakkauksi :D!!

   Poista
 3. ihan älyttömän hienot nuo ekat kynnet! Äh, pitäisi itekkin taas joskus oikein keskittyä ja treenata tota one strokea, muttakun mulla vähän on kynsienkoristeluinto suoraan verrannollinen kynsien pituuteen, ja tällä hetkellä ne on pikkusen turhan nysät :(

  http://susannacmv.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Juu itsekkin olen haikaillut pitkien kynsieni perään, tässäpä tämä näitä kasvattaessa, menee viellä hetki :D.

   Poista