perjantai 23. marraskuuta 2012

Escaping Reality & Whirled Away

Moikka taas kaikille! Eilen tuli nähtyä ihanaa Emmaa, jonka kanssa hieman testailtiin China Glazen Cirque Du Soleil kokoelmaa. Valinta mitä lakkoja kokeilin oli aivan ylitsepääsemätön kun kokoajan vaihdoin mieltäni, joten päätöksen loppuenlopuksi teki Emman kissa Tikru, joka valitsi China Glazen Whirled Away lakan johon sitten yhdistin China Glazen Escaping Reality nimisen aivan ihanan maukkaan pinkin.

Escaping Reality lakkaa on 2 kerrosta peittämään ja tämän päälle sitten 1 paksu kerros Whirles Away lakkaa.

Miten onnistuin saamaan vain kahteen kynteen noita valkoisia hileitä :D??
Tosiaan eilen ehdin jo hieman pahoinpidellä kynsia kun laitoin takin päälle, siksi lakka on välillä hieman paksun näköistä joissain osissa.

Escaping Reality oli aivan ihana, omasta mielestäni lakka olisi hyvin myös sopinut sävyltään China Glazen Summer Neons kokoelmaan hyvin vaikkei niin neon olekkaan. Lakan koostumus oli mieluisa ja kuivuminen ei kestänyt niin pitkään kuin joissakin Chinan lakoissa. Oma mielipiteeni lakasta on että se kyllä antsaitsee hyvän paikan laatikoissani, mutta toisalta kuka tyttö ei rakastaisi pinkkiä lakkaa?

Whirled Away on helppo yhdistää moneen eri väriin kirkkaan pohjansa vuoksi. Tosiaan tuntuu että lakkaa täytyi käyttää aika suuria määriä, jotta palasia sai tarpeeksi koristeellisesti kynsiin ja tämä pitkitti sitten kuivumista. Mutta tosiaan itselläni ei ole vielä lakkalaatikoissani mitään tälläistä, joten en siitä ole hankkiutumassa todellakaan eroon, Whirled Away on varmasti erittäin helppo tapa koristella yksinkertaisesti minkä tahansa muun lakan.

Ulkona on nykyisin erittäin nopeasti hämärää ja kuvaaminen on kauhean vaikeaa, MUTTA minullapa on tilauksessa jotain mikä helpottaa kynsikuvien ottoa enkä malta odottaa päästä sen kanssa leikkimään ja esittelemään teille kaikille :)! Tänään loppupäivän ohjelmaan kuuluu Sofian kanssa käyminen kaupoilla, sekä katsomassa Twilight elokuvien viimeinen osa :)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti