perjantai 9. marraskuuta 2012

Hyödyllistä treenaamista

Moikka kaikille taas :)! Tänään menen töihin vasta 14:00 niin ajattelin päivittäväni jo nyt teille tänne pieneen blogiini niistä eilisen ostoksista. Eilen tosiaan salille mentäessä matka venyi Indiskan, Emotionin ja Citymarketin kautta, mielestäni oikein hyödyllinen salireitti siis!Aivan ihana puinen kulho Indiskasta :D!! Täytyy myöntää, etten ole Indiskassa käynyt pitkääääään aikaan, mutta viimeviikolla eksyin heidän sivuilleen ja näin ties mitä kaikkea ihanaa!
Emotionin hiustuotteista tarttui mukaan Tigin hoitoaine, sekä ihka ensimmäinen hiusnaamioni! Hiusnaamio on tosiaan sävyttävä vaaleille hiuksille KC Proffesionalilta :). Kokeilin tuotetta jo eilen ja oli kyllä aivan mahtava olo kokeilun jälkeen. Tuntuu kuin hiukseni kaipaisivat heti lisää :D.

Liikkeessä oli tosiaan -40% Tigin tuotteista eräällä pöydällä ja sieltä nappasin tämän mukaani :).

En aivan uskaltanut ottaa tästä Silver sävyä, sen verran olen kauhuissani joistakin hopeatuotteista. Omasta kokemuksestani monet sävyttävät enemmän purppuraan ja sitä en tosiaan hiuksiini halua. Toki saatan käyttää sitten tuotteita liikaa, mutta olen erittäin iloinen, että valitsin kuitenkin tämän sävyn tuotteesta :).
 Mukaan lähti myös uusi Lumenen Puhdistusemulsio mukaan :).
 Olen pitkään miettinyt minkä kynnenkovettajan ostaisin, kuitenkin onnekseni löysin Essien hyllystä All In One Base Coatin, joka lupaa jo viiden päivän sisällä kestävät kynnet, samalla toimien loistavana Base Coatina. Otin myös kokeiluuni Trindin pikakuivattajan :).
Emotionissa oli tosiaan -15% S-etukorttilla.


Citymarketista tarttui mukaan Palmoliven ja Doven suihkusaippuoita 4kpl. Nyt kuitenkin lähden töihin :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti