keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Vesimarmorointi

Moikka kaikille :). Viikonlopun ja alkuviikon olen taas viettänyt hiljaiselossa talviunilla Antin kainalossa, mutta nyt pieni himo bloggaamiseen tuli taas ja haluaisin esitellä teillä viikonloppuna tekemäni lakkauksen, jonka tein siis Vesimarmoroinnilla :)!
Muistan joskus kauan sitten, siitä on jo varmasti vuosi, kun ensimmäisen kerran kaverin kanssa koitimme vesimarmorointia..no se kaatui heti siihen etteivät lakat levinneet yhtään! Turhauduimme ja jatkoimme muiden lakkausten tekemistä sen jälkeen ja vesimarmorointi jäi sitten siihen. Kuitenkin kun selailin taas erilaisia lakkausvideoita huvikseni huomasin unholaan päätyneen vesimarmoroinnin, pitihän tyyli siis uudestaan koeajaa ja vaikka olinkin aivan valmis täyteen turhautumiseen ja rage quit:iin tulos oli kuitenkin ihan ok. Tämä lakkaus ei kuitenkin päätynyt kameralle ja seuraavana päivänä oli töitä, joten lakkaus jää nyt bloggaamatta, voin tietenkin uusia sen myöhemmin, mutta harmi ettei aivan ensimmäistä marmorointiani näy täällä, pääsette kuitenkin näkemään toisen niin ehkei tämä ole suuri menetys :D

Tähän lakkaukseen käytin siis:
Trind - Base Coat
Wild and Mild - Polarbear alle sekä marmoroinnissa
Vaaleanpunainen on OPI - Strawberry Margarita
Sininen on China Glaze - Ride the Waves
Trind - Top Coat


 Paljon eri kuvioita tuli väkerreltyä, taisin joissakin innostua hieman liikaa :D.
Tässäpä viellä harvinaista herkkua eli oikea käteni! Kaikista kynsistäni tuo oikean käden pikkusormen kynsi onnistui aivan mahtavasti :). Hyvää viikonjatkoa kaikille itse taidan palailla talviunilleni :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti