lauantai 24. marraskuuta 2012

Ympyrässä Juoksemista

Moikka kaikille taas :)! Kerkeän hyvin blogata eilen tekemäni lakkauksen ennen töihin lähtöä ja olin itseasiassa erittäin ihastunut tähän lakkaan, kyseessä on nimittäin China Glazen Cirque Du Soleil kokoelmasta aivan ihana kimmeltävä Running In Circles.


Lakkaa Essien All In One basecoat:n päällä 2 kerrosta peittämään :). Arvostelut mitä olin lakasta lukenut aiemmin olivat täysin oikeassa! Lakka ei tarvitse enempää koristeluita, on vain sellainen WAU lakka :)!Päätin kuitenkin laittaa jotain kivoja koristeluja joten One Stroket pääsivät taas harjoitteluun :)!


Mitä olitte mieltä lakkauksesta? Kivaa lauantaita kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Ihan mieletön tuo lakka! Just ajattelin mun sitä vihreää Miyon lakkaa, mutta toi on vieläkin hienompi! Ja tosi kauniit kukat oot tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos samaa Miyon lakkaa mietin nyt niin se mitä olen siitä pullossa nähnyt niin onhan sekin oikein hieno :). Tää lakka nousi kyllä kärkeen mun lempparien vihreiden lakkojen listassa joten suosittelen :D!!

   Poista
 2. Sulla on kyllä tuo käsinmaalailun taito hallussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D! Ottakaa toki huomioon etten ole koskaan ollut mitenkään kauhean kuvataiteellinen yms. eli tosiaan harjoittelu auttaa paljon ja kuitenkin nämä kukkaset ovat melko yksinkertaiset :).

   Poista