tiistai 25. joulukuuta 2012

Caramel

Moikka taas :). Tässä siis hieman niitä ostoksia sunnuntailta.


Kävin tosiaan Emman kanssa Sellossa ja käväisimme Eve liikkeessä pitkästä aikaa katselemassa lakkoja, jos vaikkapa Zoyan tai Orlyn hyllyissä olisi aleja. Mutta itseasiassa löysimme jotain aivan eriä, eli merkki jota itse en ollut edes nähnyt eli Pierre René. Mitä hieman selailin merkkiä netistä siellä kerrottiin merkin olevan Puolassa ja Ruotsissa yksi suosituimmista värikosmetiikkamerkeistä.
Ostin tosiaan Iron Power alulakan, Glass Effect lakan, sekä 3 in 1 action hoitolakan.
Lakat olivat 4,50€ kpl muistaakseni.Näitä sitten kokeillessa, tällä hetkellä olen muutaman kerran tuotteita käyttänyt ja olen vielä tyytyväinen, katsoo pitemmän päälle miten menee.

Sitten Emotionin hiusosastolle ostamaan hieman joulua hiuksilleni :D.
Ostin siis uuden lämpösuojan jo kaappeihin, sekä hoitavan shamppoon, kummatkin KC Professional Four Reasons sarjaa.
KC Professionalin hyllyillä vielä olessamme halusin kokeilla hieman tummempaa hiusnaamiota kuin ennen, eli olikohan tämä 2 sävyä tummempaa ja tarkoitettu ruskeille hiuksille. Halusin kuitenkin tosiaan hieman eri sävyä hiuksiini kuin mitä se on viimeiset melkein 3 vuotta ollut, joten hankin sävyn nimeltä Caramel.Maskia käytin kerran ja hiusteni sävy on nyt aivan ihana! Juuri oikeanlainen, joten tämä kyllä jää hyllylleni pitemmäksi aikaa.

Päätin myös kokeilla uutta Pierre René Glass Effect lakkaani. Alla on 3 kerrosta China Glaze - Creative Fantasy lakkaa ja päällä 2 kerrosta Glass Effect lakkaa.
Päätin vaihtaa valoa hetkeksi ja katsoa millainen ero kuviin tulisi, mielestäni tämä oli aia mielenkiintoinen värinvaihto.


Todella upea löytö tämä Glass Effect lakka oli, kiitos kuuluu Emmalle joka tämän spottasi hyllyn korkeuksilta :)!


Joulusta en ole oikein otellut kuvia, se menee tänä vuonna perheen kanssa aika tavallisissa merkeissä :).
Hyvää joulua vielä tosiaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti