maanantai 3. joulukuuta 2012

Get Carried Away

Moikka taas :D! Nyt tulisi vuoroon lakka joka monta kertaa pidin jo kädessäni kunnes mieleni tekikin jotain toista lakaa ja päätin jättää tämän lakan vielä odottamaan vuoroaan, eli kyseessä on China Glazen Cirque Du Soleil kokoelman Get Carried Away!

Pahoittelen muuten, etteivät kuvat ole valoisimmat, lakan kanssa mulla oli pieniä kuvausongelmia, mutta nähdäksenne lakan rakennetta hieman paremmin kannattaa käydä kurkkaamassa täältä.

Lakkaa minulla on tosiaan tässä 3 kerrosta. 2 kerrosta olisi voinut riittää, mutta mielestäni lopputulos oli hieman liian läpinäkyvä vielä.
Aika mielenkiintoinen lakka omasta mielestäni. Omissa lakkalaatikoissani minulla ei tosiaan vielä mitään tämmöistä ole, mutta en ole niin rakastunut kuin oletin olevani :(. Mitä te muut olette mieltä kyseisestä lakasta?

2 kommenttia:

  1. Voi olla, että tämän lakan aika vähän niinkuin meni jo kun lunta satoi ja joulua odotellaan (: Tämähän on nimittäin ihan tosi huippu syyslakka! Eikun vaan ensi syksyä odottelemaan, ehkä rakastut siihen sitten oikein hurjasti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm täytyy katsoa :D ehkäpä lakan aika loistaa koittaakin vasta ensi vuonna :)

      Poista