lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa

Moikka taas kaikille :)! Eilen tulikin käytyä vähän ulkoilemassa kaveriporukan kanssa ja illalla tekemäni lakkaus olikin jo hieman kärsinyt aamusta.

Lakkaukseen käytin siis:
Essie - All In One Basecoat
China Glaze - Re-Fresh Mint
Koristelut akryylimaaleilla
Trind - Quick Dry

Tosiaan välillä olen huomannut akryylimaalien lähtevän joskus aika nopeastikin kuluvan pois, normaalisti itse huomaan tämän parhaiten dotting toolilla tehtyjen pisteiden kanssa. En tiedä johtuuko sitten omista välineistäni vai miten, mutta itselläni lakkaukset eivät nyt niin montaa päivää edes ole kynsissä että niiden kulumisesta olisi ongelmaa.

Sitten muutamaan ostokseen :)! Pitkän aikaa Lindexin sivuilta katselin aivan ihanaa mustaa huivia, jossa oli kukallisia pääkalloja..no mähän en ehkä tavallisesti enään kulje pääkallo koristelluissa vetimissä, mutta tämä oli mielestäni tosi hieno ja vieläpä -30% alennuksessa kun kävin Sellon Lindex liikkeessä.

Anttilassa oli myös Osta 3 maksa 2 tarjous Nivean Daily Essentials tuotteista, kuten oli itseasiassa aika monestakin tuotteesta. Nämä tosiaan lähtivät mukaan käydessäni Antin kanssa hieman lahjaostoksilla :).
Anttihan tosiaan hieman yllätti mut tarjoamalla maksamaan mulle jonkun lakan mikä kaupan hyllyiltä löytyi :). Päädyin sitten Maybelinen osastolle ja lakoista valitsin mukaani aivan ihanan sävyn pinkkiä eli Busy Blush TribePink, joka pisti silmääni lakkana jonka sävyistä minulla ei satu olemaankaan.Salamakuvat varmasti tuovat paremmin esille lakan oikean sävyn :). Tämmöiset pienet suloiset eleet ovat kyllä oikein päivien piristys, varsinkin kun jouluaatto menee erillään, mutta Anttihan muuttaa ensi vuoden alussa Espooseen joten silloin nähdään niin paljon kuin vain ehditään :). 
Kaikille ihan mieletöntä lauantai iltaa itse vietän sen kotona huovan alla!

4 kommenttia: