perjantai 28. joulukuuta 2012

Lähdetään kauas pois

..sinne missä on lämmin!
Tosiaan ainakin kerran vuodessa olemme perheen kesken karanneet ulkomaille suomen kylmyyttä karkuun, mutta tänä vuonna sitä ei ole tapahtunut joten kova kaipuu on. Tämän kaipuun johdosta hieman kesäisemmät kynent on siis tähän päivitykseen, sekä hieman kuvia viime reissusta Egyptiin :).

Tätä ennen kuitenkin kuvia kun päätin järjestää lakkalaatikkoni taas.

Tosiaan kaapeissani mulla on vain 2 laatikollista, eivät kumpikaan täysiä ja järjestys oli aika sekaisin ennen tätä pientä jätkkäystä.
Ensimäinen laatikko on hieman enemmän semmoisia koristelulakkoja, Seppälästä ostettuja lakkoja ja sitten kaikkia Loreal, Maybeline, Lumene yms. lakkoja, sekä kynsitarrat ja Konad laatat.
Toinen laatikko, jonka kuvaukseen otin keinovalon koska en saanut minkäänlaista kuvaa ilman sitä.
Laatikko pitää sisällään H&M lakat, Color Clubit, China Glazet, muita koristelutarvikkeita, alu- ja päälylakat + kynsinauhaöljyt, Gosh lakat, Opi, Flormar ja muutama muu.
Järjestelyn jälkeen pienempään laatikkoon tuli alu- ja päälylakat, kaikki koristelutarvikkeet, sitten ne ns. markettilakat, paitsi Flormarit, Gosh ja H&M lakat. Laatikko on nyt tosiaan aika täynnä miten sen halusinkin.
Toiseen laatikkoon laitoin enemmän niitä lakkoja mitä itseassa käytän hieman enemmän. Laatikossahan siis on nykyisin: Color Club, Opi, China Glaze, Models Own, Flormar, sekä muutama hajanainen lakka joita mulla on vain 1kpl, esim Inglot, Essie ja Sephora.

Sitten siihen lämpökipeään lakkaukseen.
Tiedättekö tosiaan sen tunteen, kun vain yhtäkkiä saatte jonkin ajatuksen päähän ja se on vain pakko toteuttaa oli se sitten ajankohtainen tai ei, no tämä oli hieman sellainen. Mulle tuli vain aivan vimmattu halu tehdä tämmöiset palmu ja lintu aurinkoisen taivaan äärellä (kyllä tuo vaaleansininen ei ole merta olevinaan :D). Taas pääsin hieman kokeilemaan samalla käsinmaalaus taitojani.
Tähän lakkaukseen käytin:

Pierre René - Iron Power
Ginatricot Beauty - Sunny
Anytime - Call
Mustalla akryylimaalilla palmu ja lintu :)
Pierre René - 3in1 lakka päälle

Toivottavasti tykkäsitte :)!

Haluaisin myös hieman puhua tästä Pierre René 3in1 hoitolakasta.
Selasin hieman netistä tietoa ja löysin tämmöisen tuoteselostuksen:
Voidaan käyttää alus- tai päällyslakkana pidentäen lakkauksen kestoa. Toimii myös kynnenkovettajana. Sisältää merileväuutetta, vitamiineja ja mineraaleja, kalsiumia sekä methioniinia. Vahvistaa kynsiä ja parantaa niiden kuntoa ennaltaehkäisten kynsien lohkeamista ja liuskoittumista. Yhdellä tuotteella kaunis manikyyri ja vahvat kynnet!

Tosiaan lakan ideahan on toimi joko alus- tai päällyslakkana ja lakkaus kestää pitkään kiiltävänä samalla suojaten kynsiä lohkeilulta yms.
Lakan sivellin on vain aika iso, omaan silmääni se näyttää semmoiselta tuplasiveltimeltä ainakin, joten siihen tulee aika suuri määrä myös lakkaa ellei ole hieman tarkempi. Lakalla kestää mielestäni aika pitkään kuivua täysin.
Tähän asti olen kyllä ollut tyytyväinen: lakka ei levitä koristeluja yms, esim kuten Trindin topcoatit ovat minun osaltani tehneet. Suosittelen kyllä lämpimästi ja ainakin itse olen ostamassa lisää kyseisen merkin lakkoja lähiaikoina!Nyt äkkiä lämpöön!
Kiitos matkakuvista kuuluu siskolleni :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti