lauantai 15. joulukuuta 2012

Sparkle And Soar

Moikka kaikille :)! Jotkut kavereistani saattavatkin tietää jo, mutta sain uuden työpaikan erään Helsingin hotellin respasta, eli lentokenttähommat jäivät taakse ja olen taas omassa elementissäni, vaikka työpäivät ovat olleet täynnä tietoa ja tekemistä. Töitä teen tosiaan nyt aika tasaisesti, yritän toki bloggailla aina kun ehdin :).
Tässä siis taas niitä One Stroke kukkasia, en vain saa näistä tarpeekseni, mutta varmaan pikkuhiljaa alan hieman vähentämään kukkien tekoa, etten ihan kyllästytä teitä niillä :D.

Tässä siis ihanaa oranssia kimmellystä kynsillä Sparkle And Sore nimisestä Color Club lakasta!
Lakanhan sain muistaakseni Emmalta lahjaksi kokoelman viiden muun lakan kanssa.
Lakkaukseen käytin siis:
Essie - All In One Basecoat
Color Club - Sparkle And Sore (2 kerrosta)
Akryylimaaleilla One Stroket ja pisteet
Trind - Quick Dry

 Minkä sille voi, olen aivan rakastunut One Strokien tekoon!!
Ja kuten olen sanonut monta kertaa kaikki näyttävät eriltä, mutta suurin suosikkini on helposti nimettömän sormen kukkanen :)!

Mitä te olitte mieltä lakasta ja lakkauksen koristeluista? Jos jotkut vielä kaipaavat vinkkiä One Strokien tekoon käykää ihmeessä katsomassa Tutovideoni kyseiseen koristeluun :)!
Ja hei muuten, jos joillakin on tiedossa jotakin kivoja haasteita niin mulla on yhtäkkiä sellainen olo, että haluaisin semmoisia tehdä :)!!

4 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit, kunpa osaisi itsekin! Lakka on ihana, mä sain tämän viimein tilattua itsellenikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :))! Juu kannattaa kyllä hankkia tämä lakka, suosittelen itseasiassa koko kokoelmaa jos vain saat sen käsiisi :)

   Poista
 2. Taas kerran aivan ihanat! Kun vaan itellä riittäis kärsivällisyys ja alkas harjotella... Toi lakka on muuten tosi herkullisen värinen, ihan kuin joku appelsiinimarmelaadi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appelsiinimarmelaadi lakka kuullostaa tosi herkulliselta :D! Lakka on todella semmoisen kutsunimen arvoinen

   Poista