tiistai 29. tammikuuta 2013

Oh!

Moikka :)! Sattuikin niin, että sunnuntaina salin jälkeen lähdin suoraan Antin luokse jossa vietinkin myös sitten maanantain ja suurimman osan tästä päivästä :D. Nyt on valmiina ruokaa kullan kaapissa niin pysyy sekin pystyssä pari päivää :).
Tämän lakkauksen tosiaan tein jo sunnuntaina ja kuvasin silloin, mutta aika vierähti ja lähtö salille tuli, jonka jälkeen en ehtinyt lataamaan kuvia läppäriin, mutta ehkä se on parempi niin sillä nyt postaukseen tuli pieni lisäosa kun pakettini Pretty.fi nettikaupasta saapui.

Halusin pitkästä aikaa punaiset kynnet ja mikäs sopisikaan paremmin punaiseen lakkaan kuin ihana sydän. Halusin myös hieman tehdä jotain erilaista, eli palauttaa pienen määrän crackle lakkaa kynsilleni :).

Lakkaukseen käytin:
OPI - Nail Envy
China Glaze - Igniting Love
Konad laatta m59
Sephora - Blasted Silver
Pierre René - Super Finish

Sitten siihen pakettiin! Tilasin siis ensimäiset Nfu Oh lakkani whii!
Tämä tilaus oli hieman vahinko..satuin käymään Pretty.fi sivuilla etsien mahdollisia alennuksia ja ennenkuin pystyin tekemään asialle mitään oli tilaus jo lähtenyt kuin itsestään :D.

 Ihana Nfu39, jonka tiesin haluavani heti kun sen näin ensimäisen kerran.

 Nfu 53 on hieman erikoisempi, mutta silti yhtä häikäisevä.

 Nfu 56 oli myös sellainen lakka jonka halusin heti kun sen sivuilla huomasin :).

 Lisäksi noiden flakiesien joukkoon halusin jonkun Nfu:n holoista ja mukaan sattui Nfu64

Sivuilla oli sellainen tarjous, että kun ostaa yli 60€ saa ilmaisen toimituksen ja se on tämän Nailed Polish lakan ostamisen ajatus.
Mitäs olette näistä lakoista mieltä? Onko muilla näistä lakoista kokemusta :)?

2 kommenttia:

  1. Minäkin laitoin juuri eilen tilaukseen prettyltä tuon Nfu Oh 39 ja 56. Olen niistä pitemmän aikaa haaveillut ja nyt antoi rahatilanne periksi ostamiselle =) en malta odottaa että ne saapuvat luokseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa :)! Ainakin omat nufuni saapuivat erittäin nopsasti vaikka sivuilla luki kai että toimitusaika oli viikon :D

      Poista