sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Armeijakuosi tutoriaali

Heippa kaikille. Tosiaan teemaviikon yhteydessä tein eräästä takista inspiroituneena pitkästä aikaa Camo/Armeija kuvioiset kyntöset. Ja siitä toivottiin tutoa, joten olen sen teille tehnyt tähän :).
Tämä tutoriaali tulee siis ihan kuvien perusteella, en oikein ehtinyt kaiken muun hässäkän keskellä tehdä videota.

Alulakan laitettua ensin siis aloitin mustalla lakalla. Periaatteessahan millä tahansa värillä voit aloittaa, mutta omaan silmääni se musta hypähtää aivan liikaa esiin jos sen laittaa viimeiseksi. Käytin tähän mustana Wet n' Wild:n Black Creme lakkaa.
Lakkaus on mielestäni aika simppeli, ei vaadi suuria taitoja laitella pisaroita lakkaa muutamaan kohtaan kynsiä, joten kun tietää mitä ja miten tehdä on tämä todella helppo ;).

Päälle laitoin H&M Dust & Diamonds lakkaa.
Tässä vaiheessa itse koitan aina hieman yhdistellä ruskealla mustia täpliä, sekä katsoa ettei täplistä tule liian isoja tai pieniä. Tarkoituksena on mahdollisimman yksinkertainen lakkaus, jossa kuvio tulee eniten esille.

Sitten vuorossa armeijanvihreä lakka, omani on H&M Hunt Me Down.
Armeijanvihreä on kieltämättä aika outo väri kynsillä ja oikean sävyn löytäminen ei välttämättä ole helpointa kaupoissa.
Tässä vaiheessa kun viimeinen värilakka on vuorossa kannattaa täyttää tyhjät kohdat taas järkevästi, ei liian isoja tai pieniä täpliä, sekä huomioida sivut ja tasaisuus reunoissa.

Päälle vielä mattaava päällyslakka, omani on Orlyn Matte Top lakka :). Mattaavia lakkoja löytyy mielestäni nykyisin aika paljolti kaikkialta, joten tämän löytymisessä tuskin on ongelmaa.
Kannattaa myös olla kärsivällinen ja antaa täplien kuivua rauhassa ennen seuraavan vaiheen aloitusta ettei tuotos leviä ihan täysin.

Tälläinen on siis lopputulos, toivottavasti miellytti :)!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kuvissa niin jopa helpolta, että jos army-mood iskee päälle niin tätähän voisi kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan se loppuenlopuksi aika helppo lakkaus, pitää vain tietää mitä tekee ;).

      Poista