torstai 7. maaliskuuta 2013

Day 1: Red Nails

Heipä hei ja nyt alkoi tämä 31. päivän haaste, josta olen todella innoissani. Haluaisin myös aloittaa heti sanomalla, että en ole vielä päättänyt kuinka "vakavasti" teen kyseistä teemakuukautta. Eli en tiedä teenkö kaiken aivan peräkkäin, vain laitanko väliin välillä muutakin jos iskeekin into tehdä vaikka ruusuja ja seuraavana listalla olisikin Galaxyt, toivottavasti kaikki ymmärsivät mitä tarkoitan :D. Kuitenkin siis saattaa olla, että teen hieman pätkissä tätä haastetta, sillä haluan pitää sen hauskana, enkä niinkään itsensä pakottamisena. Eli haaste tulee todennäköisemmin kestämään pitempään kuin tuon 31 päivää, sillä en edes saata ehtiä tekemään joka päivälle kynsiä, sillä töissä olen saanut tosi kivasti vuorija :).

 Kuvia saa isommaksi klikkaamalla ;).
Laitoin ensin riviin kaikki punaiset lakkani..eipä näitä ollutkaan kauheasti :D. Karsin siis kaikki pinkihtävät lakat pois, muuten olisin joutunut hieman suuremman valintaprosessin eteen. Näistä viidestä  lakasta päädyin China Glazen Snap My Dragon lakkaan. Eli siis kaikista vasemmanpuoleinen China Glaze yllä olevassa kuvassa :).

Jouduin pitkään miettimään miten haluaisin koristella nämä..toisalta oli kivaa, että sain itse päättää koristelun haasteen laajan käsityksen vuoksi. Red Nails voi olla mitä tahansa punaisilla kynsillä, jos edes mitään koristelua :D!! Päädyin kuitenkin käsinmaalattuihin höyheniin, joita viimeksi maalasinkin teemaviikolla.
Lakkaukseen käytin:

China Glaze - Nail Strengthener
China Glaze - Snap My Dragon (2 kerrosta)
Koristelut akryylimaaleilla
Pierre René - 3in1 hoitolakka


 Mielestäni parhaiten onnistui pikkusormen iso höyhen :).


Mielestäni jokaisella naisella kuuluu olla ainakin yksi sävy punaista kynsilakkaa kaapeissaan! Oli sitten nuori tai vanha, naisellinen tai ei, kun taas samaa ei voi ehkä sanoa esim. sinisestä tai vihreästä kynsilakasta :D!

Miten teidän mielestänne tämä haaste alkoi? Itse olen oikein tyytyväinen ;).

2 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä nuo punaiset lakkasi :) haluaisitko kertoa mitkä nuo China Glazet ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ovathan ne :). Tässä siis punaisten chinojen nimet vasemmalta oikealle:
   Snap My Dragon, Surfin For Boys, Igniting Love ja Bend Over Backwards

   Poista