lauantai 23. maaliskuuta 2013

Day 14: Flowers

Heippa kaikille. Oi että sain vihdoinkin aikaiseksi vaihtaa kynsien lakkausta ja pääsin jatkamaan 31. päivän lakkaushaastetta. Vuorossa on siis kukat. Kukkahan voi teemana olla mitä tahansa: leima, tarra, kuivakukka, one stroke tai ihan vapaalla kädellä.
Päätin uuden Gosh:n ostokseni nimen innoittamana yrittää hieman erilaisia ruusuja kuin viimeksi
Nämä eivät kyllä onnistuneet yhtä hyvin kuin nuo edelliset ja se hieman jäi vaivaamaan minua ja heti tämän päivityksen laitettuani lähtee tämä lakkaus pois kynsiltäni.

 Kuvanhan sai suuremmaksi klikkaamalla ;).

Tässä siis tulos..ruusut eivät onnistuneet (paria lukuunottamatta) ollenkaan miten halusin. Näyttävät vain pyöryköiltä kynsillä. Lakkausta tehdessä oli sellainen olo että ne onnistuvat hieman paremmin kuin ajattelin. Valmistumisen jälkeen jouduin pettymään..ehkä pitäisi pysyä asioissa mitkä osaan :D?
Lakkaukseen käytin:

OPI - Nail Envy
Gosh - Pink Rose
Koristelut valkoisella ja punaisella lakalla, sekä detail siveltimellä
Pierre René - 3in1 hoitolakka

Näyttävät aika kummallisilta kyllä myönnän sen itsekkin, mutta päätin tyytyä niihin näin alkuun :D. Voin toki joskus jos on hyvä fiilis niin uusia tämän osan haasteesta :).

Tämä uusi lakka on aivan ihanan värinen ja hintaan 3,50€ olen rakastunut!
Työpäivän jälkeen oli hieman aikaa leikkiä kameralla ;).
Huomasin tässä yksi päivä myös mitä esim. Goan matkalta saama aurinko ja sävyttävät hiusnaamiot ovat saaneet mun hiuksien värissä aikaan :D. Mielestäni itseasiassa nämä ovat aika kivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti