sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Day 27: Inspired by Art

Helou taas! Vedellään 27. päivää 31. päivän lakkaushaastetta ja vuorossa se, mitä jänskätin enemmän kuin kirjasta inspiroituneita kyntösiä. Jotain Mona Lisoja pitäisi maalata kynsillekkö täh?? No kuitenkin selailin netissä hieman mihin tulokseen muut ovat tulleet ja tajusin..eihän mun tarvitse inspiroitua jostain mielettömän kuuluisasta taideteoksesta, vaan ihan Ikean taulukin riittää. Ja voi niitähän riittääkin! Kävin valkkaamassa erään suosikin Ikean sivuilta ihan hakusanalla taulu, tulos ei ehkä taaskaan ollut oikein omien standardieni mukainen, mutta ei voi mitään ei kaikki voi olla täydellistä eikä kuulukkaan.

 Kuviahan sai aina suuremmaksi ihan klikkaamalla ;)!
Halusin viimeinkin kokeilla kunnolla mitä ihana turkoosi irtoglitterini saisi aikaiseksi täysin valkoisella pohjalla..ei ehkä parhain idea. Lopputulos oli toki mielettömän kimmeltävä ja värikään ei ollut huono, mutta jotenkin siitä jäi puuttumaan jotain mitä halusin niin yritin pelastaa lakkauksen muutamalla pisteellä..en kyllä koe niiden auttaneen kauheasti. Taas yksi pettymys tämän haasteen aikana. Why God why?!
Lakkaukseen loppuenlopuksi käytin:

Pierre René - Natural Repair
Wild and Mild - Polarbear
Turkoosi irtoglitter
Flormar - 436
Pierre René - 3in1 hoitolakka

 Miltä nämä teidän silmiinne näyttivät?
Taulu, josta inspiroiduin oli muuten tämä. Taulusta otin pääsääntöisesti vain värin, mutta alussa olin menossa myös hieman merellisemmällä teemalla..ja ajatella että joskus kaipaisinkin simpukkamurskaa.
No kuitenkin elämä jatkuu! Mulla on muitakin murheita kuin yksi lakkaus, joka oli hieman pettymys ja voin luvata, että huomenna pidetään hauskaa lipputeemaisilla kynsillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti