keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sellaista vain

..että selasin Head2Toe:n sivuja taas pitkästä aikaa ja törmäsin aika mukavaan ylläriin eli siis heille on palannut OPI:n lakat myyntiin! Mitä tilaisinkaan ensiksi oli eka asia mitä mietin ja voi apua ei auta ollenkaan, että viime maanantain palkka lymyilee tilillä odotellen käyttämistä.
Hintaa liikkeessä on 3,95$ (=3,02€) per OPI eli aika halpa ja Nail Envy Maintenance ainoastaan päälle 7$ (= 6.08€), kerta värilakoista saa suomessa maksaa n.16€ hyvänä päivänä, sekä Nail Envy lakoista lähemmäs 30€. Toki kun lakat tulevat jenkeistä saakka halpojen lakkojen siivittämänä tulevat aikamoiset postikulut eli kannattaa ostaa niin paljon kuin mahdollista samoilla postikuluilla ;)!!

OPI:n lakat eivät ehkä ole täysin lemppareitani: iso sivellin ja lakkojen rakenne ei ole aina mieleeni, mutta laadukas lakka kun on kyseessä niin ehkä voin elää isompien siveltimien kanssa sillä tällä hetkellä minulla on hallussani vain 3 värillistä OPI:n lakkaa ja olen pitkään halunnut hieman suurentaa kokoelmaani.

Tässä (klik) linkki luvattuun maahan olkaas nätisti ;)!

Tässä hieman kuvia OPI:n lakoista, jotka itse valitsin mukaani ettei tulisi ihan kuvaton päivitys. Kaikki kuvat ovat googlettamalla löydettyjä.

 OPI - Fair Dinkum Pinkum
Don't Know..Beets Me!
Saalis jäi oletettua pienemmäksi..ehkä värivaihtoehdot jotka olivat tarjolla eivät olleet oikein omaan makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti