keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Twiggie Tigers

Halusin vielä tänään esitellä erään lakkauksen ja teinkin sen pictorial (=kuvatutoriaali) ajatuksessa. Ensin siis aloitetaan ihan perus kynsinauhaöljyllä, sekä aluslakalla.

Itse käytin Xtreme Nail kynsiöljyä tuoksussa/mikä lienee Intense Cranberry (= intensiivinen karpalo) ja sen imeydyttyä kynsiin ja kynsinauhoihin laitoin aluslakaksi Trind:n aluslakkaa.
Tähän kuvaan vielä sellainen kommentti..olen joskus kuullut kavereiltani, että kynsilevyni jatkuu todella pitkälle ja vapaa kärki (=se valkoinen/vaalea reuna) alkaa aika myöhään verrattuna muiden kynsiin. Kynteni ovat muutenkin aika kivan malliset ja näyttävät aika helposti tekokynsiltä, sillä niiden rakenne menee niin luonnollisesti, toki itse myös rakastan viilata kynteni square mallisiksi hieman pyöristetyillä reunoilla. Kynteni ovat myös aika kivan vahvat ilmankin biotiinin napsimista (joka on taas jäänyt hieman epäsäännölliseksi) ja kasvavat kivaa tahtia.
Tämän päälle nappasin Helmer lipastostani Color Club Twiggie lakan ja lakkasin kaksi kerrosta kyseistä lakkaa. Aika moni on kommentoinut lakkauksiani aina siisteiksi ja mielestäni aika moni tietääkin kivan niksin, jolla saa reunat siisteiksi, mutta niille jotka eivät tätä tiedä niin infoa seuraavassa osassa tutoriaalia.

Eli reunojen siistimiseen käytän itse aina kynsilakanpoistoainetta, sekä tasapäistä sivellintä. Kaadan aina hieman ainetta korttiin ja kastan siveltimen siihen, sitten kevyesti alan siistimään lakkauksen reunoja. Omaksi suosikiksi kynsilakanpoistoaineista tähän tehtävään on noussut Rainbow:n poistoaine sen öljyisestä pohjasta, uskallan siis ottaa reunoiltakin ihan reilusti ja kynsinauhani pysyvät silti hyvässä kunnossa. Toki muutkin toimivat, mutta olen itse niin pinttynyt tähän aineeseen etten uskalla kokeilla muita. Tämänkin niksin opin hyvältä kaverilta aikoja sitten ja sillä saakin nopsasti siistit reunat lakkaukseen :).
Reunojen siistimisen jälkeen laitoin nimettömään ja peukaloon La Femmen mustalla nail art lakalla tiikeriraidat. Tein taas hieman ohuempia raitoja ja tulos on kiva omaan silmääni :).

 Päälle vielä Orlyn Matte Top päälyslakka ja tadaa valmista on!
Toki aina, kun lotrailee kynsilakanpoistoaineella samalla tavalla kuin minä on hyvä sitten kosteuttaa ja hoitaa käsiä niin kaunista lakkausta ei korista kuivat korput kynsinauhoissa ja kynsien poimuissa :)!
Btw jos mietitte kaikkia viiltoja ja haavoja mun käsissäni niin kaikelle on selitykset. Esim. tämä peukalon haava tuli kihartimen kanssa käydystä taistosta ja kaikki muut viillot ovat paperiviiltoja serpenttiinistä..hyvin menee ei voi muuta sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti