torstai 20. kesäkuuta 2013

20.6

Moikka taas. Oi nyt tän tekstin kirjoitus meni myöhäisemmäksi kuin olisin halunnut töiden vuoksi ja kaikki ovatkin varmaan lähteneet evakkoon kaupungeista viettämään rauhallista juhannusta. No tämä evakuointi oli loistava tilaisuus pinkaista kaverin kanssa alennusmyynteihin Helsinkiin ja samalla pääsin palauttamaan kengät, jotka saatattekin muistaa Karkkimaan Korkeasaari postauksestani. Kyseessä on nyt siis pelkästään ostosten esittelyä eli valitettavasti tänään ei tule lakkausia yms.

Olin tosiaan yön töissä, menin Antin luokse ja sain nukuttua hyvät 6,5h koomaunta, kunnes herätys soi laitoin meikit ja hieman hiuspuuteria niin olin good to go. Koko loppupäivä meni pyöriessä kaupoilla, jonka jälkeen pikapikaa kotiin, ostosten kuvaus, suihku ja uudestaan laittautuminen jonka jälkeen töihin.

Kävin siis vihdoinkin vaihtamassa kengät Kampissa, tällä kertaa oikea koko molemmissa kengissä :).
Spiritstoresta ihana löysä pinkki toppi 19,90€. Otin tämän kokoa isompana niin pääsee sitten hyvään käyttöön :).
Bikbokista kuvioitu tiukka hame. Oi että rakastan näitä! Yleensä nämä maksavat ympäri kauppoja n. 5€ ja epäonnekseni kokeilin tätä ennen kuin kurkkasin hintaa ja ehdin ihastua hameeseen niin paljon etten halunnut heittää pois. Hintaa siis 19,90€. Mukaan lähti myös kassalta Dependin kynsilakka sävyssä 028 hintaan 0,95€.


H&M:stä mukaan tarttui leopardi kuvioinen toppi, jossa selässä on vetoketju lapaluihin saakka. Tämä oli 12,95€ :).
Jännästi kaikki vaateostokseni olivat normaalihintaisia tuotteita..no nyt päästään kosmetiikkaan!
Kicks:stä Dependin kynsilakka 1,50€, sekä Lumenen Lasting Lip Stain & Balm 6,50€.
Dependin aivan ihana oranssinen 349 lakka oli aivan silkkaa rakkautta! Odotan todella innolla, että pääsen kokeilemaan sitä :).


Tämä Lumenen Lip Stain on mun eka lip stain, mutta mitä hieman kokeilin oli tulos hyvin mieluista ja Moments/ Hetkiä niminen sävy oli aika sopiva omaan arki/työ lookkiini :).

Sitten Sokoksen ostoksiini..en ala näitä erikseen kuvaamaan kaikkia, sillä mulla oli itseasiassa aika kiirre ja halusin nämä nopsaa tänne esitellä. Hintojakaan en oikeastaan nyt heti päästäni muista, mutta voin toki tarkistaa myöhemmin, jos teillä on jotain mistä haluaisitte hinnat selville?

Kokonaisuudessaan siis ostin kynsilakanpostoainetta, matkakokoisen hiuspuuterin, Lorealin valokynän, tuplapakkauksen silmämeikin poistoainetta, sekä Lumenen puhdistusemulsio + kasvovesi paketin. Alla vielä muutamasta tuoteesta :).
Tuplapakkaus Tigin Masterpiece hiuslakkaa. Pitää kiharat todella hyvin paikoillaan ;)!

Lorealin Carat Top Coat oli myös alennuksessa, kuten olivat muutkin vastaavat Lorealin topcoatit ;)!

Ja loppuun tapaturma alttiille itselleni suloisia Hello Kitty laastareita. En ole varmasti koskaan omistanut mitään Hello Kitty kamaa enkä ole suuremmin innostunut sen suuremmin näistä, mutta nämä olivat vain liian söpöjä!!

Mä painun nyt taas duunihommiin, mutta kuulette musta varmasti huomenna uusien lakkausten kera :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti