torstai 27. kesäkuuta 2013

Dance For Me Baby!

Moikka taas :)! Sain vihdoinkin nukuttua! Olen edelliset yöt yövuorojen jälkeen saanut nukuttua 0-3 ja ollut 3h hereillä ja nukkunut 6-13. Ei oo ollut kivaa! Nyt sain nukuttua normaalisti ja unirytmini on vihdoinkin ennallaan ja juuri ajoissa, sillä tänään menenkin takaisin päivävuorojen tekoon :)!

Tein omasta mielestäni aika söpön lakkauksen tänään ihanalla China Glazen Dance Baby lakalla :).

Omasta mielestäni näistä tuli suloisen tyttömäiset ja aika yksinkertaiset :). Lakan väri on jo muutenkin niin ihana pinkki ja kerroinkin siitä aikaisemmin tässä päivityksessä.
Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Ridge Filler
China Glaze - Dance Baby (2 kerrosta)
Wet n Wild - French White Creme + dotting tool
Seche Vite - Dry Fast Topcoat


Otin muuten eilen geelivahvistukset pois, katsoo miten kynteni selviävät..jos menevät kauhean heikoiksi joudun varmaan laittamaan ne uudelleen, mutta yritän olla nyt hetken ilman ja ainakin tällä hetkellä kynteni ovat vielä mukavan vahvat :).

PS. Muistakaa KYSYÄ KYSYÄ KYSYÄ!!

4 kommenttia:

  1. Tämäpä on nätti lakka, oikein hempeän vaaleanpunainen, eli täytynee lisätä omalle hankintalistalle! Ja siis toki nätit kynnet, niitä ei sovi unohtaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on todella söpö lakka ja olin onnesta sokea kun sain sen käsiini :). Todellakin siis ostamisen arvoinen :). Kiitos :).

      Poista