sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Depend - 349

Hei taas kaikille :)! Tänään (kuten päättelykyvyn omaavat saattavat..päätellä :D?) on nyt esittelyssä Dependin lakka Nro. 349, jonka ostin Kicksin alennuksista 1,50€. Tämä ihana lakka tosiaan sattui vastaan kassalla ja kun iskin silmäni ja sain purkin käteeni en voinut enään jättää sitä sinne..katsokaa nyt miten ihana lakka!
Lakkahan on siis jellymäinen pinkihtävä oranssi ja se on täynnä hopeista shimmeria :). Laitoin kynsille 2 kerrosta ja en lähtenyt hakemaan peittävää tulosta, vaan ihan kivaltahan tämä näyttää näinkin hieman läpikuultavana? Jokaisessa kuvassa näkyy mielestäni myös tosi kivasti miten lakka "vaihtaa väriä" valoituksen mukana hieman persikkaisen pinkistä oranssiin.

Ja au en tiedä mihin olen pikkusormeni repäissyt mutta toi on ollu jo pari päivää mulla, eikä millään halua parantua..kai päässyt pöpöjä jo sisään niin odottelen, että se paranisi ja saisin taas nätit kädet kuvattavaksi :). Musta kyllä tuntuu, että mulla on aina edes pari vekkiä käsissä ja mulla ei ole koskaan harmaintakaan aavistusta mistä ne tulevat?

Kynsillä on siis Dependin lakan lisäksi käsinmaalatut tiikerit, jotka onnistuivatkin todella nätisti, sekä Lorealin Diamond Carat Top Coat. Kaiken päälle vielä Sechen pikakuivattajaa niin sain hetkessä iskunkestävät kynnet upealla kiillolla :). Mielestäni keskisormi onnistui parhaiten, viiruista tuli mukavan ohuita ja striper sivellin oikein liukui kynttä pitkin luoden ihania tiikeriraitoja :).
Katselin myös yhtenä päivänä kynsiäni ja totesin, että nehän ovat oikein mukavan pituiset :). Olen pitkään ollut "kasvatakasvataKASVATA" ajatuksella ja olen kokoajan jostain syystä miettinyt niiden olevan sellaiset nysät että kehtaakohan niitä edes esitellä, mutta kappas nehän onkin tosi kivat :).
Mitä mieltä olette näistä kyntösistä :)??

Ihanan siskoni päästessä koulustaan kesälomalle ja muutettuaan takaisin kotiin viideksi viikoksi sain asukuvaajani takaisin :)!
Näissä kuvissahan mulla on myös huulilla uutta Lumenen lipstainia, jonka esittelin tässä. Tosiaan erittäin arki/työlookkiin sopiva ja kevyt väri :).
Jaloissa tottakai ihanat uudet balleriinat :)!
Tältä siis näytin ennen töihin lähtöä (jälkeen kuvia ei todellakaan tule :D. Yövuoron jälkeen ei ehkä olla hehkeimmillään)
Toppi - Ginatricot
Housut - Ginatricot
Takki - Oneway
Kengät - Dinsko
Kaulakoru - Antilta <3
Kivaa päivää kaikille mä ainakin otan kaiken ilon irti :D!!

4 kommenttia: