maanantai 3. kesäkuuta 2013

Happy Birthday

Tänään esittelyssä Deborah Lippmann Happy Bithday glitterlakka. Pitkään mietin miten käyttäisin tätä lakkaa..olen aina hieman huono yhdistämään tälläisiä pieniglitterisiä lakkoja ja voi halusin niin esitellä tämän lakan tosi kivasti..mutta onnistuin luomaan hieman sotkua ja paljon kaikkea mikä turhautti mua. Mutta moraalini mukaan en ala esittämään bloginkaan puolella olevani mitenkään täydellinen ja näytän sotkuisiakin lakkauksia, koska se on todellisuutta.
Halusin siis tehdä sopivasti lakan nimeen sopivat kynnet..ehkä kuitenkin värivalintani ei osunut oikein kohdalleen ja siksi näistä tuli aika sotkuisen näköiset. Olen nähnyt lakan joko pelkälleen tai esim. sinisen tai valkoisen päällä, mutta jään itse vielä sen verran hämmentyneeksi..miten tätä kuuluisi käyttää jotta se tulisi parhaiten esille? Itse olen enemmän isompien glitterlakkojen ystävä kuitenkin loppupeleissä.
Muffinssien maalaaminen on kivaa, mutta heti kuvien oton jälkeen otin lakat pois ja tein seuraavat. Miksi heti kun tulee taas käytyä töissä en saa enään mitään siistiä kynsille aikaiseksi?
Lakkaukseen käytin:
Wet n Wild - French White Creme
China Glaze - Pink Plumeria
Deborah Lippmann - Happy Birthday
 Nimettömään koristeluun käytin ruskeaa, valkoista, pinkkiä, sinistä, sekä punaista akryylimaalia.
Seche Vite - Dry Fast Topcoat
Lakka itsessään oli tosiaan aika pientä moniväristä glitteriä kirkkaalla pohjalla..onkohan tässä nyt viittä eri väriä, joista osa hieman isompia ja toiset pienempiä.

No antaa olla..ehkä joskus opin käyttämään tätä lakkaa ja se saisi antsaitsemansa kohtelun :).
Olisikohan tämä ollut kiva mustan tai muun tumman lakan päällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti