sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuun kertaus :)

No nyt kun viimeistä viedään kesäkuun osalta on siis aika hieman kerrata mitä puhelimitse olen kuvannut ja jakanut esim. Instagramissani. Instagramin seuraajani on yhtäkkiä noussut melkein sataan! 91 seuraajaa tällä hetkellä, kumpaan tulee ensin 100 täyteen? Voittaako blogi vai voittaako instagram?

 Kuukauden eka kännykuva tuli taas siideristä..anteeksi olen vain ihminen joka kaipaa maanantaina terassi käyntiä aina silloin tällöin parhaan kamulin kanssa (that's you Suffeliseni). No onhan mulla ihan hyvä selitys tähän etten vaikuta aivan ryypiskelijältä.
Kuten varmaan aika moni on kirjoituksistani saanut selville en juo kauheasti ja teen vuorotyötä niin arkisin, kuin viikonloppuisin. Eli siis kun muut menevät lauantaisin parille niin minulla se sitten saattaa osua maanantaille ja en nää siinä mitään pahaa rentoutua kun seuraava päivä on vapaa ja se tosiaan on ainoastaan se pari (= 2 siideriä) :).
Tuli hieman arskattua niin pihalla, kuin rannalla, vaikka turhaa se on mulle kun en rusketu vaikka asuisin ulkomailla.
 Tankkasin salille kahta rankkaa tuntia varten :).
Yövuorosta tulevan on helppo hymyillä aamujunassa jäälaten kanssa kun muut vasta menevät töihin ;). Vaikka jostain syystä aamujunassa aina ne..nätisti sanottuna ei meidän maalaiset suomeen muuttaneet tulevat iskemään ja sanonpa vaan kun vetää 6 yövuoroa niin mä en jaksa edes kiltisti sanoa että mulla on rakastava miekkonen vaan kokonaan ignooraan. Sitten vasta ärsyttää kun ne alkaa heilumaan edessä "heeeey what's your name? where ya going? come home with me baby, I'll take care of you." . Totesin jo kerran, että joko hän lähtee tai minä lähen. Lopputulos minä lähdin koska eräät miehet on lapsellisia ja ärsyttäviä.
Olen blondi kyllä, mutta se ei tarkota että mulle voi puhua ja tulla pokaamaan kuin lihakimpaletta!
Kesäkuussa oli myös Lavlin ystävämyynti! Oman saaliini näkee Tart-y for the Party & Lorna Jane Love! -postauksessa.
 Ystävämyynti tapahtui Moko sisustusliikkeen ja -kahvilan toisessa kerroksessa. Odotellessa bussia töihin kierreltiin äitin kanssa tätä vallan suloista liikettä läpi ja otin muutaman kuvan puhelimella :). Mitään ei täältä tarttunut mukaan..mutta saatan joskus palata :D. Tää oli mun mielestä tosi hieno :)!
 Jeffrey love!
 Käytiin Antin kanssa Kampissa todella kivassa uutuuskahvilassa. Paikan nimi oli Beanie ja oli todella mielyttävän näköinen, joka meidät sinne houkutteli, plus tietenkin uuden kokeilu on hauskaa :). Paikka vaikutti ulkoa hieman hienommalta paikalta ja mietinkin saanko maksaa patongista 15€, mutta tilasin vuohenjuusto piirakan, joka maksoi vesilasin kanssa n. 7€ eli ei edes kauhean kallista :). Ihastuin myös työntekijöiden työasuihin: valkoinen kauluspaita, musta liivi, sekä musta hame tai suorat housut jos nyt oikein muistan. Paikasta jäi tosi kiva kuva ja jos mulla on tarvetta istahtaa syömään jotain Kampissa tiedän mihin mennä :).
Frozen Yogurt on parasta herkkua oli vuodenaika mikä tahansa, mutta nyt kesällä se on vielä parempaa, varsinkin hyvässä seurassa. Itse syön aina marjojen kanssa ja joskus caramel kastikkeen kanssa, kuten kuvassa. Yleensä ne on kivan raikkaita jos on pelkästään marjoja tai hedelmiä :).
Iskin myös toisen kerran mäkkäriin viikon sisällä Sannin kanssa, joten päätin syödä salaatin ja olin vielä niin ylpeä itsestäni, että ikuistin tämän :D. Oli varmaan Variston mäkkärin työntekijöillä hauskaa jos kerkesivät mun touhujani kurkata.

Parvekkeella istuminen kera Sofian ja viimeisimmät juorut ;)!
 <3!
 Jalkahoitoon Sellon Hairstoren Megasalooniin :)! Ellei kaikki muista käytin siis CityShopparin mobiilikortin tarjouksen "-50% kauneus- tai spa hoidosta" ja maksettavaa jäi mukavan vähän :)! Todella kätevä sovellus, joka kulkee puhelimen myötä aina mukana.


 Lopputuloksesta otin vain tämän kuvan..en kai ole kauhean jalka ihminen, mutta en tykkää kuvata jalkojani..ne ovat vain hieman omituisen malliset ja en oikein pidä niistä. Kynsillä on OPI:n pinkihtävän punaista lakkaa..voi itku kun en kurkannut nimeä kun niin innoissani sen vain valitsin.
Work Hard Play Hard!
Tallille menossa, vaikka en yleensä näin pynttäytyneenä olekkaan kun menen heppailemaan, mutta nyt olin käynyt hieman muualla ennen tallia. Tallilla voi mun mielestä olla ihan hyvillä mielin vastaheränneen näköinen, ei sillä oikeasti ole mitään väliä miltä näyttää :D!
 Aamuvuoro töihin, päällä ihana maksimekko <3.
Minä ja iskä koordinoitiin hyvin. Mä ostin Elieliltä herkkumansikoita ja se teki kotona lettuja kun tulin kotiin ;)!
 Töissä jatketaan terveellisen hieman terveellisemmän ruokailun suhteen. Kanaceasar salaatti. Laitoin paketista kaiken juustorouheen sekä kaikki crutongit myönnän sen, mutta kastikkeesta meni vain 1/3 mukana tulleesta pussista ;).
 Aika imarteleva kuva tiedän ;). Uusi maksihame päällä! Tästä tulossa juttua myöhemmin, kun esittelen hieman enemmän ostoksia, mutta nyt jo paljastan että se on BikBokin alesta 6€!!!!
Lisää jäälattea ;)! Mulla täyttyy aika ripeetä tahtia Robert's Coffeen leimakortti, kun saa 9 leimaa täyteen saa ilmaisen juoman..hmm osaakohan kukaan arvata mitä saattaisin ottaa?
 Sitten niihin instagramin kuviin :). Periaatteessa aika paljon lakkauskuvia siis ja en kaikista ala sepustamaan, koska ne kaikki löytyvät blogista hieman ajankohtaisemmilla kirjoityksilla :).

 Biitsi kynnet China Glaze - Love's A Beach


 Tämä vaaleanpunainen glitterseepra lakkaus oli kieltämättä yksi mun kuukauden suosikeista. Entä muiden mielestä :)? Onko jollakin noussut omis suosikkeja kesäkuun lakkauksista?
Miltäs kesäkuu tuntui kaikille? Omani meni väläyksessä ohi varmaan töiden ja kaiken muun keskellä.Seuraavassa kuussa selviääkin mun, sekä Antin opiskelujen tulevaisuus eli jänskättää!!

PSSSSST. Ennenkuin 100 lukijaa tulee blogissa täyteen käykää ihmeessä vielä kysymässä pari kysymystä niin tulee mukavan pitkä vastauspostaus ja nyt jo varmennan se tulee videolla :)! 
Kuten olenkin jo mainostanut ennenkin saa kysyä ihan mitä tahansa tulee mieleen, niin kynsistä, minusta ja elämästäni esim. työt, opiskelut, miekkosestani yms. eli ei muutakuin näpäytä linkkiä ja kirjoita kaikki mitä haluat tietää minusta :)!!

2 kommenttia: