sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Sekametelisoppa 16.6

Ja iltaa taas kaikille ihanaisille :)! Nyt vuorossa todelliset sekametelisoppa kynnet ennen kuin alan valmistautumaan töihin. Kuten sanoin eilinen meni kokonaan Helsingissä ja kuvaan eilisen ostoksia hieman myöhemmin, samalla kun saan tilaukseni niin esittelen kaikki sitten samalla.

Nyt tulee taas sellainen en vain voinut pidätellä itseäni hetki. Jotkut ehkä muistavatkin mun puhuneen, että jos keksin jotain ja se näyttää mun mielessä kivalta en vain pysty pidättelemään itseäni. Vaikka tiedän, että pukkaan kynnet aivan liian täyteen joskus en vain osaa lopettaa.

Tässä siis eka vaihe. Laitoin ensin valkoista lakkaa, jonka jälkeen tein liukuvärjäyksen valkoisella, pinkillä ja sinisellä. Päälle pikakuivattaja nopsalle kuivatukselle.

No tämä liukuvärjäyskään ei ehkä ole tarpeeksi "liukuva" vaan hieman tönkkö pinkistä siniseen. Olisikohan tähän jo pitänyt osata lopettaa?


 Tähän muuten. Olen sinänsä aika helposti nokkiinsa ottava kommenteista. Ymmärrän sen, että mun kynnet malliltaan näyttävät aika helposti tekokynsiltä. Ja kun selasin Livboxin facebook sivulle julkaistua kuvaa vesimarmoroinnin tutoriaalistani oli joku siihen kommentoinut: "Mite noi must näyttää tekokynsiltä" ja oli siihen toinen laittanut "Totta.". Kuule ihan ihka aitoa omaa kasvatusta ja huolellisuutta vaan. Ymmärrän, että tosiaan kun kasvusuunta on ylös ja eteen niin ne näyttävät todella helposti tekokynsiltä, mutta eivät ole :D! 
Tosiaan onhan niissä nyt ne geelilakkauksen vahvistukset, mutta ei muuta. En edes ole napsinut biotiinia enään säännöllisesti ja en oikein ymmärrä tuota kommenttia..facebookissa ei kuitenkaan pääse edes anonyymisti kommentoimaan niin on tossa hieman sellaista makua jo, että en itse tuollaisia sano, saatikka mene komppaamaan. 
PS huomaa että oon aika herkkänahkainen ;).
Jatkoin siis tuhon kylvämistä ja päätin laittaa aivan tavallisen kokoisella Konadin leimalaatalla kuviointia holo lakalla. Reunoihin saakka tämä ei ihan riittänyt, mutta ei failannut niin pahasti kuin olin ajatellut.

 Päälle vielä Seche Viten pikakuivattajaa.
Multa muuten hieman kyseltiin MeMeMe Wistful lakan leimaisusopivuutta ja päätin kokeilla sitä nyt kerta aika harvoin leimaan. Tässä nopea esittely lakasta :).
Tässä verrattuna tämä Wistful, sekä muihin kynsiin käyttämäni pinkki holo lakka. Wistful leimautui tosi kivasti! Olin ajatellut sen olevan todella ohut ja sopisi ainoastaan todella haaleaan leimaukseen mutta voi että sehän pääsi yllättämään mut toden teolla :D. 
Tässä rivissä kaikki käyttämäni lakat:
Wet n Wild - White French Creme
Barry M - Dragonfruit
Barry M - Blueberry
Nfu Oh - 64
Seche Vite - Dry Fast Topcoat

 Tässä siis Konadin leimaisulaatasta m63 käyttämäni kuvio.
Kivaa aurinkoista kesäpäivää kaikille...itse lähden valvomaan yövuoroon.

6 kommenttia:

 1. Älä ota nokkiis tuollaisista :) Pyh pah sanon minä! Eivät vain taitaa ymmärtää, miltä hyvinhoidetut kynnet näyttävät ;)

  VastaaPoista
 2. kateellisia taitavat olla :D
  Ihala lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Liukuvärjäys noilla väreillä ja päällä vielä tuollainen hololeima: nam! Tosi kauniit kynnet!!

  VastaaPoista