tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ahkera ahertaja

Hei taas kaikille :)! 
Tuli sitten herättyä jo 7:40. Ei vain väsyttänyt ja olin itsekkin hieman hämmentynyt vielä aamiaisella. Ajattelin kuitenkin olla ahkera ja vetää pitkästä aikaa juoksupökät jalkaan ja lähteä lenkille. Hölkkäilin sellaisen mukavan 5km lenkin, jota en ole tosiaan kuukauteen tehnyt..kai on vain ollut kaikkea muuta. Nyt kesälläkin on vain ollut niin tukahduttavan kuuma ettei sinne kannata lähteä juoksentelemaan..ei vain olisi kovinkaan kivaa ainakaan mulle.
Sitten kulautin äitin tekemän kuitupitoisen smoothien hyppäsin suihkuun ja laitoin kynnet työkuntoon :).


Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
OPI - Animal-istic
La Femme:n mustalla nail art lakalla tiikeriraidat
Seche Vite - Dry Fast Topcoat


Haluaisin tämän kuvan kanssa sanoa sen, että kynsissäkin pätee sellainen sääntö ainakin omasta mielestäni, että laatu korvaa määrän. Tai en siis usko, että omat kynteni olisivat parhaimmassa kunnossa, mutta olen huomannut, että pienetkin asiat, joilla pitää kynnet hyvinä ja terveinä korvaa ne kauheudet mitä ympäriinsä näkee.
Eniten naurattaa se, että jos esim. joku esittelee pitkiä ja täysin heikkoja kynsiään kaikki muut näkevät vain pitkät kynnet ja oi että hymyilyttää kun kuulee ainoastaan "Oi että sulla on aivan ihanan pitkät kynnet!!". Viikon päästä ne ovatkin katki ja sitten surkutellaan.
Mielummin siis kynnet lyhyeksi ja terveiksi, jonka jälkeen kasvatetaan
Kaikki nämä ovat toki ihan omia mielipiteitäni että ei kannata ottaa liikaa kuumaa jos nämä iskevät johonkin. Olen itsekin mennyt ihan iloissani heikoilla pitkillä kynsillä ja sitten ne ovat ylläripylläri katkenneet :D.
Mitä tykkäsitte näistä lakkauksista? 
Nail vai Fail :)??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti