maanantai 29. heinäkuuta 2013

China Glaze - Emotion

Heipsan taas kerran. Nyt siis luvassa lakkauspostaus eilen tehdystä lakkauksesta. Taaskin mulla ei ollut kovinkaan luova päivä, vaan päätin mennä sillä mikä on tuttua ja turvallista..mutta onhan siitäkin jo 3vko että viimeksi tein tälläisiä perhosensiipiä?

Halusin käyttää jotain lakkaa mikä ei ole hetkeen päässyt kynsille, ettei täällä olisi vain samaa lakkaa kokoajan. Olen nyt alkanut hieman katsomaan mitä lakkoja en käytä kauheasti ja pyrkinyt löytämään niille käyttöä etteivät ne turhaan istuisi helmerin uumenissa. Tämäkin lakka on sellainen jota olen halunnut käyttää, mutta muut lakat ovat syrjäyttäneet sen aika paljolti täysin. Nätti lakkahan tämä on ja harmi ettei se ole päässyt kynsille useammin :).
Emotion on tosiaan Chinan Romantique kokoelmaan eli 2009 kevättä muistellakseni. Lakat ovat kaikki tälläisiä..shimmer metallisia? Siis näissä on vaan jotenkin tosi paljon kaikkea: shimmeriä, frostya ja metallista vibaa..shifromea? No ovat mitä ovat ne on mun mielestä tosi kivoja ja ajattelin tilata lisää eri sävyjä :). Lakka ei ehkä ole pullossa kaunein ja komppaan montaa bloggaajaa, jotka sanovat ettei se oikein pistä lakkahyllyllä silmään vaan jää helposti muiden varjoon, mutta kynsillä tää on tosi makee :)!
Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
China Glaze - Emotion (3 kerrosta)
Koristelut Oumaxi akryylimaaleilla
China Glaze - Fast Forward Topcoat
Tässä tosiaan kuva auringossa ja varjossa. Lakka siis kynsilläkin käyttäytyy samalla tavalla ja riippuen valoituksesta kynsissä lakan sävy vaihtelee tosi kivasti. Mä olen ehkä enemmän näiden varjosävyjen mukana, mutta ei tuo auringossa kimmeltäväkään ole mitenkään paha.

Mitä piditte lakkauksesta :)? Entäpä iskeekö tämä koostumus muiden silmiin millä tavalla?

2 kommenttia:

  1. Onpas vaan taas nätit kynnet. :) Lakka on varsin mielenkiintoisen värinen, voisin ihan hyvin omistaa myös sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! On se ja harmi kun en ole sillä useammin lakkaillut.

      Poista