tiistai 30. heinäkuuta 2013

Diva

Jatketaanpas näiden ei niin käytettyjen lakkojen käyttöä eli vuorossa Ginatricot Beauty:n Diva lakka, jota on mielestäni käyttänyt vain kerran :).
Tätä lakkaa aina käyttäessäni tulee mieleen Beyoncén Diva biisi, mutta en tiedä sopiiko nimi niin paljon itse lakkaan? Muut nimet ovat mielestäni sellaisia, mitkä itse voisin yhdistää lakkaan, mutta tämä on jotenkin sellainen ettei keksitty muuta tai sitten joku halusi todella paljon, että jonkin lakan nimi olisi Diva ja muuta ei ollut jäljellä kuin tämä..enpä tiedä oma mielipitenihän tämä on. 
Muillakin on varmaan joitain lakkoja joiden nimeämistä ihmettelee :)?

Tässä siis mitä sain aikaiseksi eli tikruja peukalossa ja nimettömässä, jonka päälle laitoin itseasiassa hieman kimmellystä. Sain omasta mielestäni ihan hyvin lakan sävyn esille, vaikka ensin huokailin katsoessani kameran kautta kuvia. Kaikki jotenkin näyttää ylivaloittuneelta, mutta koneella ne ovatkin ihan julkaisukelpoisia.
 Tässä kuvassa näkyy mielestäni parhaiten lakan sävy :).
Monessa blogissa on nyt myös pyörinyt haaste, jossa bloggaaja esittelee miten muokkaa kuviaan. Se sai minutkin taas hieman pohtimaan mitä blogiini julkaisen. En ole enää vähään aikaa itseasiassa muokannut kuviani. Jossain vaiheessa säädin valoituksia, kontrastia yms. mutta nykyisin en ole paljoakaan muokannut kuvia, ehkä aina välillä suoristanut joitain kuvia. Mitä mieltä te olette? Tässä on vertailun vuoksi sama kuva, mutta toinen on rajattu. Kumpi on parempi teidän mielestänne?
Vaikka tykkään pitää blogin mahdollisimman minunlaisenani niin haluaisin yrittää tehdä blogista mahdollisimman "lukijaystävällistä".
Myös Sissin blogissa oli mielestäni aika mielenkiintoinen postaus blogien sisällöstä ja sitä lukiessani sain hävetä silmät päästäni, sillä mielestäni aika paljon hänen kirjoituksestaan pätee minun blogiini. Näitä syntejä oli enemmän kuin olin ajatellut ja ehkä siinäkin on syy miksei blogini ole vielä kirinyt niin paljon suosiota, kuin yli 2v. blogin olisi ehkä pitänyt.
Tiedän, että minulla on jonkinlainen lukihäiriö ja tutkitutan sen varmaan jos/kun palaan kouluun, mutta tämän vuoksi minun on hieman vaikea ymmärtää lauseissa sanojen oikeaa järjestystä ja esim. minun on vaikea ymmärtää tuplakonsonantteja (esim. kuunnella, kuulostaa, vielä, siellä), myös matikka ja itseni paikannus kartalta on erittäin haastavaa. Minun mielestäni nämä viittaavat jo siihen aika vahvasti etten ole ehkä penaalin terävin kynä. Tiedän myös, että kirjoitusvirheet pistävät kaikkien silmiin aika pahasti.
Kuvat ovat isokokoisia tiedostoja, pitäisi kai oppia pienentämään niitä niin blogia olisi hyvä selata kaikilla masinoilla.
En sinänsä tiedä poikkeanko paljon aiheesta täällä. Kirjoitan niin elämäni menoista, ostoksista, sekä kynsistä. Ottaen huomioon, että blogi on Life and Nails niin oletan ettei se haittaa ketään, ettei blogi ole 100% kynsiä? Mielestäni on kivaa kirjoitella miten minulla menee, kuka on täällä kynsien takana yms. ja ostoksia on aina kiva esitellä :).
Kaikkia muita "syntejä" blogissani on varmasti lisää, mutta nämä olivat ehkä kolme jotka jäivät mieleen parhaiten ja mitä yritän parantaa. 
Onko teillä jotain, mitä haluaisitte tuoda esille? Kaikki kommentit ja palaute on tervetullutta, sillä haluan tosiaan parantaa blogiani.

Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
Ginatricot Beauty - Diva
La Femme mustalla nail art siveltimellä tikruraidat
Loreal - Diamond Top Coat


Mitä piditte lakkauksesta :)?. 
Mulla alkaa huomenna taas kivat vapaapäivät, eli jos teillä on jotain erityistä mielessänne mitä haluaisitte nähdä niin minulla on varmaan aikaa nyt ottaa toiveita vastaan :).

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun blogisi on oikein hyvä, siisti ulkoasultaan ja kuvat ovat hyviä. En ole koskaan huomannut täällä niitä kirjoitusvirheitäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :). Mä aina katson hieman kauhistellen tekstejä, tulikohan se nyt oikein yms :D.

   Poista
 2. Haaste :) !

  dreamaboutperfectnails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Valitettavasti en tule haastetta tekemään, sillä olen tehnyt sen jo 3 tai 4 kertaa :).

   Poista