maanantai 1. heinäkuuta 2013

Escaping Reality

Huomenta taas kaikille ihanaisille :)! Onkos siellä muita, jotka valvoivat yöllä jalkapallon merkeissä? Minä ja Antti ainakin katsottiin se peli silloin 00:50-3:00 ja aika mielyttävä lopputuloshan siinä pelissä sitten syntyi :).
Tänään on työputken toiseksi viimeinen päivä ja ainakin tuo viikonloppu oli yhtä kaaosta kiitos turistiryhmien, sekä Helsingin festareiden, mutta nyt pitäisi taas rauhoittua joten on energiaa tehdä muutakin kuin olla töissä.

Tein eilen hieman pitkin päivää tätä lakkausta :D. Ensin sain pinkin pohjustan, jonka päälle vinosti tuota ruskeaa, jonka jälkeen lähdin Anttia vastaan ja suunnitelmani olla pysäkillä ennen sitä ja suostutella se Siwaan jätskikauppaan hieman epäonnistui ja käppäiltiin meille takaisin. 
Lisäsin aika haaleat leotäplät kun katsottiin jalkapallon pronssipeliä ja laitoin mustat rajaukset leotäpliin ja hieman Sechea kuivattamaan niin voila olin vihdoinkin valmis..eihän siihen mennyt kuin n. 3h :D.
Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Ridge Filler
China Glaze - Escaping Reality
MeMeMe - Sensuous
Deborah Lippmann - Fashion
Wet n Wild - Black Creme
Seche Vite - Dry Fast Topcoat
 Lakkaus näytti mielestäni kivemmalta livenä..eli tosiaan Escaping Reality :D.


No mä painun valmistautumaan päivän menoihin :). Kivaa päivää kaikille ja muistakaas käydä vielä kysymässä niin saadaan mukavan pitkä vastauspostaus aikaiseksi.

7 kommenttia:

 1. Selailin näitä postauksia pikkusen ja pakko sanoa, että siulla on kauniiden koristeluiden lisäks ihanan malliset kynnet! :-)

  VastaaPoista
 2. Tuo Escaping Reality on nykyään mun suosikkini, ihanan kesäisen kirpeän värikäs :D Täplät sopiikin siihen yllättävän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on nykysin mun go to pinkki jos haluan cremen kirkkaan pinkin :D.

   Poista
 3. Tosi kauniit ja rockit kynnet!

  VastaaPoista