sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kesäpäivän nautiskelua

Moikka taas :)! Oli kiva herätä yövuoron jälkeen ja ulkona on aivan ihana sää! Liian kuuma niin en taida lähteä lenkille, mutta eilen kävin juoksemassa niin eiköhän vapaapäivä ole oikeutettu?
Halusin pitkästä aikaa kokeilla uudestaan hieman kirsikankukka kynsiä, koska siis mähän absoluuttisesti rakastan kirsikankukkia! Viimeksi kun kokeilen hieman sinnepäin menevää lakkausta se ei mennyt ihan niinkuin strömssöössä, mutta nyt olin valmis uuteen koitokseen ja tulihan näistä ihan kivat :)?
Kaksi hyvää kynsipäivää putkeen niin fiilikset on kyllä tosi kivat :)!

Aloitin ensin aluslakalla ja sitten lisäsin 2 kerrosta Nfu:n ihanaa flakie lakkaa. Päälle helmiäisellä valkoisella vino ranskis. Omasta mielestäni nämäkin olivat jo todella kauniit ja hetken mietin hylkäisinkö ihan täysin kirsikankukat?

No olihan mun pakko kuitenkin ainakin kokeilla oksien maalaamista, se alkoi sujumaan tosi kivasti.


Mietin todellakin pääni putki miten tekisin itse kukat oksiin ja kokeilujen jälkeen totesin, että sekoitan vain valkoista ja pinkkiä, jonka lisään sitten dotting toolilla oksille kukiksi. En oikein vain ymmärtänyt miten voisin käsinmaalata jotain noin pientä ja tämä oli kaikista siistein lopputulos :).

Lakkaukseen siis käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
Nfu Oh - 39
Loreal - 001
Koristelut Oumaxi akryylimaaleilla
Seche Vite - Dry Fast Topcoat

 Noniin sitten taas Nail vai Fail?
 Tässä vielä rivissä kaikki :). Tässä vielä sivellin ja dotting tool joita käytin :).

Sitten hieman erilaista kuvausta. Sillä söimme pitkästä aikaa takaterassillamme päätin hieman kuvata päivällistämme :).Tässä siis grillattua lohta pestopäällysteellä, uusia perunoita, sekä salaattia :). Yleensä en ole kovinkaan kalan ystävä, mutta tää oli tosi hyvää :).


 Jälkkäriksi ihanaa Aino jätskiä <3!


Nam!

Ihanaa sunnuntaita kaikille :)!

8 kommenttia: