tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pink Road

Moikka taas :). Tein tämän lakkauksen oikeasti tuossa viime viikolla, mutta silloin ei oikein löytynyt aikaa esitellä sitä ja mielestäni edellinen kukkapuu lakkaus olisi liian lähellä tätä ja koska en halua toistaa itseäni liikaa lykkäsin näiden esittelyä.

Kyseisenä päivänä halusin jonkin kivan lakan, jolla saisin nopeasti peittävän lopputuloksen ja joka kuivuisi nopsaa, sillä odottelin että Antti & Ilari infoaisivat mihin leffaan lähdettäisiin ja sieltähän se sitten pamahti..miehet ei sitten ollenkaan tajua miten paljon aikaa me tyttöset tarvitaan laittautumiseen?
Menin sitten leffaan ilman koristeluja, jotka lisäsin päästyämme siskoni kanssa kotiin :).
Käytiin tosiaan katsomassa Now You See Me (Suuri Puhallus näin suomeksi) niminen leffa ja oli se kyllä ihan rahan arvoinen, ei nyt mitenkään paras ainakaan mun mielestäni, mutta ihan katsottava ja pari hauskaa kohtaakin oli mukana :).
Ja miksikö valitsin tälläisen H&M:n lakan hoitamaan pikalakan homman? Halusin tosiaan jotain nopsaa ja kivaa väriä. Tämä lakka, jonka ostin muuten eurolla Sellon H&M:stä, tarvitsee vain yhden kerroksen peittämään ja kuivuu itsekseenkin ennätysajassa! Salonkilakat tehkääpä perässä!


Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
H&M - Pink Road
Koristelut Oumaxi akryylimaaleilla
Seche Vite - Dry Fast Topcoat

Mitä piditte lakkauksesta? Pitkästä aikaa tuli käytettyä H&M:n lakkoja taas, vaikka mulla onkin niitä aika reilusti :).

PS. Teen muuten tänään sen vastauspostauksen, eli jos joku haluaa vielä kysyä jotain on ainoastaan tämä päivä aikaa tehdä niin ;).

2 kommenttia:

  1. Nätit kynnet on :) Tuo punanen on kivansävyinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Juu no värihän on itseasiassa pinkki, joka taittaa kyllä todella paljon punaiseen ihan luonnossakin saatikka näissä kuvissa :D.

      Poista