perjantai 19. heinäkuuta 2013

Up Front & Personal

Hei ihanaiset lukijat! Mulla oli tänään tosi kiva päivä! Nukuttiin Antin kanssa myöhään, jonka jälkeen lähdin kotiin, jossa hieman meikkiä nassuun ja lähdettiin siskoni Nooran kanssa Linnanmäen kieputuksiin. Yleensä mulle riittää yksi lintsikäynti per kesä, mutta se on hieman "perinne" käydä siskon kanssa kieputtelemassa niin päätettiin käydä. Sattui ihan hyvä päivä, sillä pienten kuurojen vuoksi ihmiset olivatkin jääneet koteihinsa ja jonot olivat mukavan pienet kaikkiin paitsi yhteen laitteeseen. Tämä laite oli Salama ja mä en ymmärrä miksi :D! Siis se on pitkä vuoristorata jossa se vaunu pyörii ERITTÄIN vähän ja se on sellainen matkustuslaite mun mielestäni. Siihen laitteeseen ei edes alettu jonottamaan, ei se vain ollut sen arvoista. Viihdyttiin alueella kuitenkin hieman päälle 3h niin ihan hyvin saatiin huvitella ja rupatella.
Nyt kotona laittelin kynnet, siis aivan hullua miettiä etten ole oikesti kolmeen päivään ehtinyt laittaa kynsiä. Tää on mulle jo melkein joku ennätys vaikka vapaapäivillä olenkin.

 Kokeilin siis uutta OPI:n lakkaani Up Front & Personal. Tikuttaessani tätä lakkaa huomasin, että se oli itseasiassa peittävämpi kuin olin ajatellut. Olin jotenkin kuvitellut sen olevan todella heleää kultaista hilettä ja saisin ehkäpä kahdella tai kolmella kerroksella tämän tuloksen, mitä näette kuvissa. Opin kuitenkin tikutuksessa, että yksi kerros nähtävästi riitti ja sain tuloksen jonka halusin. Eli kolme kerrosta peittäisi, mutta halusin erittäin läpikuultavan kimmeltävän lopputuloksen. Mietin pitkään miten koristelisin nämä ja päädyin menemään pahoja muistojani vastaan eli maalaamaan käsin mustan höyhenen..ei olisi pitänyt.
 Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
OPI - Up Front & Personal
Mustalla Oumaxi akryylimaalilla höyhen
Seche Vite - Dry Fast Topcoat
 Mitä mieltä olitte lakkauksesta :)?
 Tosiaan kaivoin hieman oman kuoppani tuon höyhenen kanssa. Ylipäätänsä mustat höyhenet ei oo mun juttu ja vielä näin päin :D. Tajusin vasta nämä tehtyäni, että tein ne väärinpäin enkä enää jaksanut korjata tätä joten anti nyt olla. Ihmiset eivät ole täydellisiä ;)!


Voitin myös itselleni auton..eiku mitä?
They see me rollin'..

Ihanaa päivää kaikille! Tuli hieman mässyteltyä lintsillä joten tuo lenkkipolku kutsuu taas meikäläistä illemmalla ;)!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset kynnet! Ja onnea auton voitosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Ja kiitos, en kyllä ollenkaan tiedä mitä tekisin sillä :D!

   Poista
 2. Ihana lakka ja kauempaa katsottuna tuo höyhen näyttää ihan itseltään. ^^ Ja mahtava palkinto. :D

  VastaaPoista