torstai 18. heinäkuuta 2013

Vapaa tehdä mitä huvittaa!

Moikka kaikille ihanaisille. Ensiksi pieni ilmoitusasia, joka ainakin pisti omaan silmääni eli luku 100 on ilmestynyt sivupalkkiin ja olen aivan pähkinöissä :D! Eli teen varmaan tässä ensi viikolla videolla vastauspostauksen kysymyksiinne. Tähän postaukseen saa siis laittaa vielä kysymyksiä kunnes saan videon tänne blogiin, kysymyksien esityksessä ei ole muuta rajaa kuin perusjärki saa kysyä mitä haluaa ja niin monta kysymystä kuin vain keksii.
Mulla on menossa nyt 8pv vapaat töistä ja mulla on joitakin suunnitelmia joita vihdoinkin ehdin rauhassa toteuttaa joten sen vuoksi blogi oli muutaman päivän hiljaisena vaikka vihaankin olla postaamatta päivittäin ;).
Nyt itse postauksen pariin eli kävin tänään ihanaisen Sannin kanssa katsomassa Itse Ilkimys 2 originaali version. Aivan paras leffa ja lopussa alkoi silmät jo vuotamaan kun nauratti niin paljon, kannattaa käydä katsomassa.
Kierreltiin kaupassa hieman ennen leffaa ja mukaan tarttui pari juttua :).

 Ginassa oli jotkut superalet ja lisää alennettuja tuotteita tuli myyntiin..ainakin näin kuulin :D? Aika paljolti siellä oli enää XL, XXL yms. kokoja, mutta löysin muutaman kivan jutun. Tämä toppi oli hauskan kesäinen ja maksoi 5€ eli tuli puoleen hintaan :).Sitten ostin tälläisen tiukan hameen, joihin olen todella rakastunut. Tässä on hauskoja geometrisiä kuvioita niin ei ole ihan perushame myöskään. Tämäkin maksoi 5€ eli puoleen hintaan.

Ostin myös Kicksistä itselleni leopardi Tangle Teezerin :). Tämä maksoi 22,50€ ja mukana tuli kuori pohjaan. Tässä linkki heidän suomen sivuilleen niin ne joille tuote ei ole tuttu voivat selata.Ostin myös Kicksistä itselleni uuden pullon Sechen pikakuivattajaa (n. 13€) sekä ihanan OPI:n lakan (n. 17€).
Tämä OPI:n lakka on nimeltään Up Front & Personal ja odotan innolla sen kokeilua :). Yleensä en osta näin kalliita lakkoja..nappaan niitä usein aleista tai ulkomailta paremmilla hinnoilla, mutta tein nyt poikkeuksen :).

Mitä tykkäsitte ostoksista?

2 kommenttia:

  1. Miten tuo harjahommeli toimii, tai siis mihin sitä käytetää sillee mitä normaali harja ei tee :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hieman ystävällisempi hiuksile. Se selvittää takut ja vähentää hiusten katkeilua.Toimii siis samalla tavalla kuin normi harja, mutta harjakset ovat joustavammat yms :).

      Poista