perjantai 9. elokuuta 2013

Pink Glitter

Noniin moikka taas kaikille :)! Halusin esitellä yhdet rästikynnet, joten älkää ihmetelkö että nämä ovat hieman pidemmät kuin eilen näkyneessä kuvassa.

Halusin siis kokeille uutta pinkkiä glitterlakkaa, jonka ostin ginasta. Kyseessä on siis Pink Glitter niminen lakka, joka houkutteli minua ihanalla sävyllään ja kuvitellin glitterien olevan pinkkejä ja hopeisia purkin sisältöä katsellessa, mutta kaikki olikin hopeaa ja itse läpinäkyvä lakka on hieman tummempaa pinkkiä, joka värjäsikin ihanan pastellilakan tummemmaksi.
Käytin siis lakkaukseen pohjaväriksi Sleek MakeUp Pastel Pink lakkaa muutama kerros. Tykästyin lakkaukseen todella paljon! Tämä itseasiassa pysyi kynsillä 4 kokonaista päivää, kunnes minulla oli aikaa ja jaksamista seuraaviin kynsiin, joiden ohessa lyhensin kynsiäni :).


Voin tässä samalla hieman kertoilla tämän päiväisestä ratsastustunnista, sillä lupasin hieman kertoilla aina silloin tällöin heppailuistani :). Kävin tänään siis korvaamassa huomisen tuntini, sillä en pääse töiden vuoksi sinne eli kävin vierailemassa toisessa ryhmässä.
Sain ylläriylläri Pik Leonin, jolla olenkin nyt muutaman tunnin mennyt, no ei haittaa kakara on aina erilainen joten sen kanssa ei koskaan tule tylsää :).
Aloitettiin käynnillä ympyröillä. Keskityimme hevosten suoruuteen, jonka jälkeen aloin lyhentämään Leiskan ulkopuolta. Heppa oli taas hieman sellaisella tuulella ettei anna mitään ilmaiseksi ja koko tunti meni muutenkin kai hieman säheltäen *huoh*. 
Käytiin molemmat suunnat läpi ympyrällä ja yritin lyhentää Leiskaa ja hieman virittää sitä, kuten sanoin ei se onnistunut ihan niinkuin olisin halunnut.
Tämän jälkeen jatkettiin suoraa uraa ravaten. Nousimme esteistuntaan ja annoin eläimen löntystellä omaa vauhtiaan, sillä ne jotka tietävät tämän hevosen tietävät ettei siltä voi heti vaatia kaikkea vaan pitää virittää ja valmistella, muuten alkaa perä heilumaan.
Nostimme myös esteistunnassa laukkaa, jonka jälkeen siirryimme ympyröille työstämään ravi-käynti siirtymisiä. Nostimme sitten laukkaa myös ympyrällä, jonka jälkeen pienensimme ympyröitä. Siinä oli about tiivistetysti kaikki :D.
Tunti ei tosiaan ihan nappiin mennyt, kuten ei viimeviikon tunti Leiskalla myöskään. Pitäisi löytää taas jokin ymmärrys mitä se haluaa ja siistiä omaa ratsastusta. Eniten ihmettelen mistä ole kehittänyt etukönön?? Jos jotain olen ennen ollut yliryhdikäs ja notkoselkäinen.
Huomenna pitäisi tehdä jotain mitä en ole tehnyt varmaan kahteen viikkoon. Eli herätä klo 05:00 ja lähteä töihin..jes!

2 kommenttia:

 1. Omituinen pinkki glitteri, joka on hopeinen :D Kiitos varoituksesta, en takuulla osta!
  Kiva lukea heppajuttuja kun olen itsekin heppatyttö, tai ainakin banna-be koska ei ole rahaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, hieman kusetuksen makua. Kiva kuulla :)

   Poista