tiistai 13. elokuuta 2013

Yks, kaks ja hups!

Moikka kaikille :). Varmasti tuttu kokemus, että selaat viattomasti nettikauppaa ja laitat muutaman tuotteen ostoskoriin. Kuitenkin et päädy ostamaan niitä vähään aikaan. Sama toistuu monta kertaa kunnes teet sellaisen tilauksen että huhhuh sinne menikin kukkaron sisältö. No tässä ei ihan kukkaro tyhjentynyt mitenkään huolettavasti sillä en ole kauheasti ostanut viimeaikoina mitään suurempaa, mutta huomattavan kokoinen ostoshan tuli taas tehtyä..ja ei edes kaduta >:D!

Tein tilaukseni Mimaxista ja tämä olikin esikoistilaukseni. Samantien kaikki tarvittava tuli mukaan, sillä aikaisemmin olen ollut aika rajallisilla tuotteilla omasta mielestäni ainakin :).
 Tässä ostosteni eka osuus..hehheh.
 Ostin ekan teippirullani, tämä on pinkkiä :D!
 Ostin 1000 kappaletta 1,5mm ja 2mm strasseja, sekä tälläisiä sydän ja tähtikuvioita :).

 Ostin myös suloisia fimopötköjä ja niihin leikkurin :).
 Pikachu? Tässä olen todella ärsyyntynyt että sain Angry Birdseja..en tosiaankaan käytä niitä.

Sitten innostuin hieman tilaamaan alennuksessa olevia siirtokuvia, kaikki olivar vain aivan liian söpöjä ja kuten sanottu, ei kaduta :D!

Nasuja, Hello Kittyja, nalleja, perhosia, kukkasia, outoja pyörykkä hahmoja kaikki toistaan suloisempia :D!Sitten ostosteni toinen osa eli akryylikynsien tekoon aloituspaketti. Päätin viimeinkin ottaa sen loikan ja aloittaa harrastukseeni uusi osa. Tiedän että kaikki tulee vaatimaan aika mielettömän määrän opettelua, kärsivällisyyttä ja harjoittelua, mutta olen todella innoissani tästä :). Tämän Mimaxin paketin löydät tästä, jossa myös esitellään paketin sisältö, en nyt kaikkea tähän kirjoita, sillä kaikki on mielestäni aika selvää :D.
Siinä vielä koko satsi. Innoissani tulen kokeilemaan kaikkea tulevina päivinä, mutta en varmaan tule laittamaan akryyleja kynsille ihan vielä vaan harjoittelen..en halua mitään kauheuksia kynsilleni :D.

6 kommenttia:

 1. Ohhoh, johan on tavaraa! Noilla varmaan taas hetken pärjää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa saatoin hieman innostua :D. Eiköhän joo. Mulla on vähän sellainen, että jos ei ole varastoissa lisää en oikein uskalla käyttää edellisiä sillä en halua olla kokonaan ilman :D.

   Poista
 2. Jösses sentään miten paljon kamaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiitettävä määrähän siinä :D.

   Poista