tiistai 10. syyskuuta 2013

Kilojen karsinta vol. 2

Kuun alussa tein hieman inventaariota ja karsin peräti 10kg kosmetiikkaa omiin lokeroihinsa. Päätin samaisella viikolla tehdä saman meikeilleni. Mulla on paha tapa olla koskaan heittämättä mitään roskiin! Siis joskus ala-asteella lahjaksi saamia "meikkipaletteja" ja muitakin vuosia kaapissa notkuneita tuotteita lensi roskiin ja muut siirsin neljään meikkipussiin :).

Tähän on itseasiassa tullut muutoksia ostettuani muutaman uuden tuotteen, mutta en nyt alkanut uusimaan koko postausta sen vuoksi että pari hassua juttua vaihtui.

Ensimmäisessä laukussa (joka onkin ihana Ted Bakerin meikkilaukkuni ) on arkimeikkini, joka siis kulkee mukanani reissuissa yms. Tästä on tosiaan muutama tuote lähtenyt ja muutama tullut tilalle, mutta siitä ehkäpä myöhemmin :).
Livboxin mukana tullut Carmexin huulirasva on aivan ihana ja must have jokaisena päivänä huulille.
Laitan kasvoveden päälle tätä Garnierin BB-voidetta ja se toimii päivettävänä kosteusvoiteena :). Jos ihoni voi hyvin niin tämä riittää, mutta jos tarvitsen enemmän peittävyyttä lisään hieman meikkivoidetta.
Näitä Maybellinen Dream Satin Liquid meikkivoiteita löytyy kaapista peräti 4kpl vielä niiltä ajoilta kun käytin päivittäin meikkivoidetta..tämän vuoski hamstraus ei kannata, sillä enhän mä näitä enää käytä paljoa niin siinä on loppuvuodeksi meikkivoiteet :D.
Nykyisin en voi tätä käyttää yksinään. Vaikka käytän mitä tuotteita tämä "kutistuu" päivän mittaan. Eli päivän aikana se jotenkin kasaantuu pieniksi kasoiksi, mutta BB-voiteen kanssa se ei sitä tee minulla.
Tämän päälle peitepuikkoa ja valokynää, jos tarve :).
Suosikkipuuterini on jo vuosien ajan ollut Lumenen väritön irtopuuteri ja levitän sitä MsChicin kabuki siveltimellä.
Kun olen hieman ruskeampi käytän myös hieman aurinkopuuteria antamaan kasvoille hieman väriä.

Livboxin mukana tullut MsChicin poskipuna on myös päässyt kovalle käytölle. Tuo ylläoleva sivellin on myös koskaan ensimmäinen omistama siveltimeni :D.
Päälle Urban Decayn Chill Makeup Setting suihketta niin meikki pysyy kasvoilla päivän mittaan :). Tämä on kohta lopuillaan ja alankin syynäämään itselleni uutta.
Silmämeikkiä aina laittaessani (eli about aina) käytän silmämeikin pohjustusvoidetta. Tämä Lumenen primer on aivan ihana ja meikit eivät leviä yms. päivän aikana. Yleensä luomiväri menee tunnin sisällä luomivakoon klimpiksi, eyeliner haalenee pois ja ripsiväri leviää. Mutta tämän kanssa kaikki se huoli ja peilinkyttäys voidaan unohtaa. Näitä löytyy tottakai kaikista kaupoista mistä saa Lumenea ja näin arkikäyttöön en ehkäpä alkaisi tilaamaan Urban Decayn tuotteita ulkomailta. Suosittelen tätä siis kaikille :)!
We Care Iconin smoky eyes luomiväripaletti on myös noussut arkimeikkini sitkeäksi jäseneksi. Levitän sitä Eliten siveltimellä :).
Loppuun Isadoran eyeliner ja sensain ripsiväriä alaripsiin :).
Tässä kaikki mitä toisessa meikkilaukussa on odottamassa vuoroaan. Tästä itseasiassa puuttuu juurikin ne neljä Maybbelinen meikkivoidetta, sekä kaksi Lumenen meikkipuuteria. Meikkipussukka siis sisältää paletit, "kasvomeikit" ja siveltimet.
Neljä meikinpohjustusvoidetta odottamassa näytekokoisen tuotteen loppumista.
Pussukasta löytyy 1 avattu BB-voide, sekä puolillaan oleva peitevoide. Mulla on itseasiassa näitä BB-voiteitakin ainakin 2 tuubia lisää, mutta nekin jäivät nyt kuvasta.
Tässä ylimääräisiä meikkivoide siveltimiä. Olen käyttänyt tuota MsChicin sivellintä päivittäin oston jälkeen ja se on nyt huonossa kunnossa, mutta en vielä raaskinut heittää sitä pois, sillä mielestäni se on vielä käyttökelpoinen. Se ei vain ihan sovi tuolle Maybellinen meikkivoiteelle joka on nyt käytössä.

Vuoroaan odottaa myös toinen täysin avaamaton MsChicin poskipuna :).
Tässä 2 palettia, mutta en ole säilönyt kolmatta palettiani eli todella isokokoista luomiväripalettia jonka ostin Nellysta. Se on ja pysyy kylpyhuoneen pöydällä :D.
Vanha peili :D. Kuten sanoin olen huono pistämään asioita pois..tätäkään en varmaan käytä koskaan mutta en kehtaa heittää sitä poiskaan :D.
Tässä kolmannen pussukan sisältö eli silmämeikkiin liittyvät tuotteet.
Kolme luomiväriä..kaikki sen värisiä etteivät ihan jokaiseen meikkiin sovi :D.
3 eyelineria, 1 kajaali ja 1 sisäsilmän rajauskynä.
2 tussimaista eyelineria, sekä 1 geelieyeliner.
5 ripsaria :D.
Ripsientaivuttimet, sekä sivellin geelieyelineriin.

Viimeisessä pussukassa ovat kaikki huulimeikkini. Luulin etten omista paljoakaan huulimeikkiä, mutta herranen aika se ei kyllä pidä paikkaansa.

2 tuubissa olevaa huulikiiltoa. Toinen on Livboxista tullut Burt's Bees joka pääsi yllättämään minut varsin positiivisesti.
2 We Care Iconin huulipunaa :).
2 Rimmelin huulipunaa, molemmat itseasiassa samaa sävyä ja nämä ovatkin ainoat nude huulipunani :).

Lumenen aikoja sitten ostettu huulipuna, joka on nykyisin omaan makuuni liian tumma. Eiköhän se kuitenkin pääse jossain vielä käyttöön niin turhahan sitä on pois heittää.
Clarinsin Lip Balm :).
Lumene huulikiiltokyniä kaksin kappalein samaa sävyä.
Kaksi vanhaa huulikiiltoa, mutta eiköhän näillekkin löydy käyttöä :).
Lumenen Lip Stain..tämä on aika pettymys ja en ole jostain syystä saanut heitettyä sitä roskiin. Tussi on mennyt niin huonoon kuntoon ja jälki on jotenkin..rakeitsta? En ole edes kauheasti päässyt tätä käyttämään ja tuo meni tuollaiseen kuntoon. Voikohan tätä jotenkin pelastaa?

Mitä tykkäsitte taas hieman erilaisesta postauksesta :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti