torstai 26. syyskuuta 2013

Syksy & Shoppailu

Okei lupaan, että tämä on ainakin toiseksi viimeinen ostospostaus hetkeen :D! Olen nyt vain käynyt kaupoilla ja tilannut aika paljon kaikkea, joten pyydän anteeksi kaikille joita alkaa jo hieman ärsyttämään nämä pitkät ostospostaukset. Mulla on vielä yksi paketti matkalla uuteen kotiinsa, mutta sen jälkeen olen saanut kaiken tarvittavan hetkeksi..ehdin ehkä hengähtää hieman ennen hulluja päiviä.

Lähdettiin Sofian kanssa Selloon hieman kahvittelemaan ja kiertelemään eilen, mulla tarttui mukaan hieman kaikkea syksyä varten. Hienoin ja tarpeellisin ostos on varmaan uudet kengät ja pitkään etsimäni maiharit tulivat vihdoinkin mukaan.
Tätä ennen voisin kertoa taas, että en ole pitänyt maihareista ja tälläisistä nilkkurimaihareista (miksikä näitä sanoisi..itsellä pääsee aina sana maihari näistä), mutta on paljon asioita mitä olen alkanut viimeaikana rakastamaan (stiletto kynnet, huulimeikki, kulmien korostus, pipot/pannat yms. lista vain jatkuu :D) joten on kiva hieman muokata vanhaa turvallista tyyliään.
Käytiin Sellon Dinskossa ja heti kauppaan astellessa näkyi aivan ihanat niitti/strassi maiharit, mutta ne olivat jo ehkä hieman liikaa ja kokoja oli ainoastaan 36 ja 37, eivät siis sopineet mulle.
Viereisellä seinällä kuitenkin ihastuin kuvissa näkyviin kenkiin ja vaikka 38 on poikkeuksellisesti on joko hieman liian pieni tai sopiva, mutta nämä hieman hölskyvät jalassa mutta pohjallisen kanssa ne ovat sopivat, sillä 37 oli liian tiukka.
Nämä ovat todella sopivat nyt syksyyn ja varmasti talvellakin tulevat käyttöön villasukkien kanssa :D.
Pssst. Sellon Dinskossa oli ainakin tarjous, kun ostaa kahdet kenkäparit saa -20% alea yhteishinnasta! Itse en toisia löytänyt enkä kai tarvinnutkaan :).
 Tykkään kenkien koristeista, sillä ne ovat simppelit ja niitä on tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan liikaa :).

Ostin Ginasta villapannan, sekä neuleen. Tämä neule on yksi mitä en ehtinyt tilata netistä ennenkuin ne olivat kai päässeet loppumaan hetkeksi ja tämäkin oli Sellossa viimeinen S koko. Kokeillessa huomasin oikeassa hihassa pienen reiän, mutta voin ommella sen kiinni itse. Halusin mielummin neuleen ja -10%  alennuksen, kuin se että jatkaisin etsintöjäni sillä neule oli päälläkin vain niin mukava :).


Yritin hieman itse näpätä kuvaa neuleesta, mutta en oikein kättä pidemmälle saanut kameraa, joten tämä näkyy tulevaisuudessa paremmin sitten asukuvissa :).
 Tuossa pahamaineinen reikä, joka säästi pussistani 4€ wuhuu.
Käytiin Suomalaisessa katsomassa kalentereja ja itse nappasin tämän päivyrin. Tässä on kiva kun jokaiselle päivälle on oma sivu, jossa on 8-19 kellonajat. Sopii mulle joka tykkää kirjoitella paljon ja laittaa kaikki aikoineen ylös.
Kiitos myös ihanalle myyjälle joka kehui huiviani, piristit päivääni :)!


Satuin myös löytämään Vero Modasta ihanan lompakon. Tämä on toki hieman iso arkikäyttöön, mutta miten voisin kieltäytyä näin ihamasta lompakosta. Rakastan laukuissa myös ketjureunoja, sekä tikkausta niin lompakossa se on todella ihanaa.
 Väri sopii myös tämänhetkisiin kynsiini ;D!
Kävimme Emotionissa ja halusinkin ostaa irtopuuterin päivällä tyhjentyneen tuotteen tilalle. Olen vuosia ollut koukussa Lumenen Translucent irtopuuteriin ja ajattelin ostaa luottotuotteeni uudelleen, kaupassa kuitenkin kokeilunhaluinen puoleni pääsi voitolle ja mukaan tuli minulle täysin uusi Kanebon Translicent irtopuuteri, siitä kuitenkin alla enemmän :).
Heti kauppaan astuessa nappasin mukaan tuplapakkauksen Lumenen valokynää tämä oli 14,90€ muistaakseni :).Kanebon irtopuuteri oli siis muistaakseni 45€ paikkeilla eli hintaa löytyy enemmän kuin edellisellä luottotuotteella. En voi tätä ihan täysin sanoa luottotuotteeksi vielä, sillä olen sitä ainoastaan kerran kokeillut olen jo rakastunut. Nopea töpöttely kuluneen meikin päälle ja pam olin kaunis :D. Pakkaushan on myös todella iso, joten kestää varmaan hyvän aikaa :).


Mukana tuli suloinen, hieman pörröinen vippa, jolla puuteria sai kivasti kasvoille. Mun mielestä Sensaisti blogissa oli hyvin tietoa tästä tuotteesta ja sieltä luettuani olenkin miettinyt tämän kokeilua hieman pidempään :). Hänen arvionsa voi lukea tästä!
Itse rakastan näitä Translucent irtopuutereita sillä niitä voi käyttää mihin tahansa meikkivoiteisiin ja ympäri vuoden :).
Sain tästä päivävoiteesta näytepussin erään Anttilan yllärin mukana ja pari käyttökertaa paransi jo ihoani sen verran, että halusin kokonaisen pakan kokeiluun. Mulla on muutenkin loppumassa about kaikki kasvovoiteet niin tälle oli tarvetta uudelle voiteelle :D!
Tässä on kyllä ihana lakan tuoksu :). 

Onko mikään näistä tuotteista saanut luottotuotteen asemaa kenenkään kosmetiikkakaapeissa :)? Olisi kiva kuulla mielipiteitänne. Tottakai tekisin myös mielelläni toivepostauksia, joten laittakaas nyt niitä toiveita tulemaan. Kiinnostaisiko joskus ostospostaus videolla kenties :)??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti