lauantai 28. syyskuuta 2013

Tongue & Chic

Huomenta taas kaikille. Nyt kun Antti on tullut vierailemaan viikonlopuksi en paljoa ehdi postailla tai laittaa kynsiä, joten valitettavasti mennään rästikynsillä. Nämä kuvat olivat pitkään sellaisia mitkä selasin iPhotossa aina ohi ja oli jotain paljon mielenkiintoisempaa mielessä. Nyt on kuitenkin aika julkaista tämä lakkaus kaikessa yksinkertaisuudessaan :)!


Lakkauksessa on tosiaan vain kaksi kerrosta lakkaa, aluslakan  päällä. Tein nopeat pisteet akryylimaalilla ja dotting toolilla, päälle arvattaen luottokuivattajaa Seche Vitea :).
Lakka oli todella mielyttävä, helppo levittää ja kuivui nopeasti. Yksi kerros olisi itseasiassa ehkä riittänyt, mutta laitoin kaksi ihan varmuuden vuoksi :). Lakan siistiminen oli sitten taas hieman sotkuisempaa pigmentin vuoksi.
Yllättäen viihdyin lakkauksessa muistaakseni kolmisen päivää, joka on aika omituista, sillä lakkausta en osaisikaan kuvailla muulla sanalla kuin yksinkertainen. No kai se oli mukavaa vaihtelua ja jotain missä lakka pääsi kunnolla näkyviin :).
Ihanaa lauantaita kaikille, mä käyn ratsastamassa, kaupoilla ja mulla on pieni ylläri mielessä kun mulla ja Antilla on tullut 1v 9kk täyteen viime tiistaina hihihiii :).

2 kommenttia: