perjantai 4. lokakuuta 2013

4.10

Tänään lähdettiin kiertämään kauppoja siskon kanssa ja vietettiin taas hieman laatuaikaa. Ostossaaliiseeni kuuluu niin kosmetiikka uutuuksia, kuin myös takki! Lisää niistä myöhemmin, mutta nyt muutama asukuva jotka ihana siskoni Noora siis kuvasi.

Viime asupostauksen kommentin vuoksi laitoin nämäkin kuvat heti isommiksi, vaikka hieman hassultahan se näyttää että tässä postauksessa on isommat kuvat kuin muissa :D. Olen itseasiassa ajatellut muokata hieman ulkoasua, jotta saisin laitettua kaikki kuvat tämän kokoisiksi. Tämä kaikki sitten jahka saan aikaa.

Päivän shoppailuista tosiaan sen verran, että kokoan kaikki nykyiset shoppailut ja 3+1 ostokset yhteen postaukseen :).
Toppi - Spiritstore (uusi)
Neule - Ginatricot
Farkut - Only
Takki - Lindex
Kengät - Bubbleroom
Laukku - Bikbok (uusi)
Huivi - H&M (uusi)
Asussa oli siis mukana muutama uutukainen jota en ole postannut vielä mm. tuo ihana Bikbokin hapsulaukku oli -50% alessa vielä tiistaina ja ollut jatkuvassa käytössä..onko tämä rakkautta?

Toinen asia mitä rakastan on syksy..pukeutuminen. Heti kun pystyn otan syksyiset nilkkurit, saappaat, takit ja huivit esille. Olen syksypukeutuja selvästi! Syksyssä on toki muutakin kaunista: ruska, kynttilät yms. varmasti ainakin osa tietää mistä puhun, mutta asia jota odotan eniten kesän jälkeen on se ensimmäinen päivä kun voin "luvallisesti" ottaa kaapista saappaat ja nahkatakin esille.

Huominen tulee olemaan taas todella kiireistä joten taidan nyt painua aikaisin pehkuihin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti