keskiviikko 30. lokakuuta 2013

My Day 29.10 - video

Moikka kaikille! Päätin eilen olla hieman sponttaani ja tein siis my day videon. En aluksi oikein tykännyt näistä videoista/postauksista, mutta nykyisin jotenkin niitä on kiva seurata..olen stalkkeri ;).
Myös jos olet seurannut instagramiani saatoit eilen nähdä pienen vihjeen tähän postaukseen liittyen. Instagramiini pääset sivupalkin painikkeesta.
Videon teko piristi omaakin aamuani ja se jäikin yllättäen lyhyeksi kun leikkelin eri klippejä pois..yleesä puhuin jotain omaani/tyhmiä tai tein muuten vaan niin outoja ilmeitä etten niitä ihan halunnut jakaa :D. Tässä siis video ja toivottavasti nautitte siitä!Kerron tässä siis hieman vielä mitä kaikkea teinkään..nimittäin huomasin kertovani aika suppeasti päivästäni jälkeenpäin.

Herään siis 4:50, tavallisesti nukun viiteen saakka, mutta valmistauduin kameran kanssa sähläilyyn kymmenellä ekstra minuutilla tuona aamuna. Pesen kasvot yms. ja menen aamiaiselle,valmistan pikapuuroni, meikkaan ja suihkutan hiuksiin muutamaa tököttiä ja heitän ponnarille. Eilen tosiaan pelkäsin jotain hirmumyrskyn tuulta ja tuiskua, joten en laittanut hiuksia muuten..turhaahan se olisi ollut.
Matka töihin käy ja tosiaan pimeässä aamulla klo. 6:00 on aika vaikea löytää luonnonvaloa..pahoittelen siis hämäryyttä, mutta ehkäpä pieni laulunlurautukseni auttaa :).
Työvuoroni on 7-15, jonka aikana oli ihania asiakkaita, jotka jaksaa aina piristää vaikka väsyttääkin alle viiden tunnin unilla. Tulin tosiaan maanantain iltavuorosta suoraan, eli oli kotona maanantaina 23 aikaan, jonka jälkeen ei vain osaa mennä heti nukkumaan! Nappasin juna-asemalla ruisleivän Robert's Coffeesta..jäälatte saattoi tulla myös mukaan. Täyteen ahdetussa junassa en viitsinyt ikuistaa tätä tapahtumaa ;).
Kotiin päästyäni lähdettiin äitin kanssa hieman lyhyellä varotusajalla Zumbaamaan Länsiväylän Elixiaan, joten poistin meikit kotona. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka salilla treenaavat pakkelit naamassa ja viimeisen päälle laittautuneena, mä menen ainakin urheilemaan.
 Vaikka väsy olikin kova salin jälkeen niin jäin notkumaan tallille vielä pariksi tunniksi, sillä olihan mulla kuitenkin hoitopäivä ja velvollisuus mennä tallille. Rapsuttelin ja harjailin Leiskaa, joka meni ainoastaan klo 20 tunnin ja ratsastaja haluaa aina itse laittaa. Kirjoitin päikkyyn, vaihdoin huovan ja katsoin vähän varusteiden kuntoa. Kamat olivat ihan hyvässä kunnossa ja saatan pestä ne mielummin huomenna. 
Laitoin melkein vieressä asustavan Kasper heppasen kuntoon, sillä ratsastaja tuli erittäin myöhässä, onneksi oli myös ilmoittanut asiasta. Lähdin tallilta kahdeksan jälkeen ja pääsin kotiin syömään herkullista nakkikeittoa, suihkuun ja lataamaan videoklipit koneelle. Katsoin muutaman Youtube tutoriaalin ja väsäsin videon valmiiksi tätä päivää varten.

Tänään onkin about samanlainen päivä kuin videolla oleva päivä, erilaisella aamulaululla toki ;)!

Tykkäsin tehdä videota todella paljon ja se oli niin kätevää. Tämä pikkuinen kamera kulkee laukussa niin kätevästi mukana että oikein hymyilyttää. 
Kertokaa mitä piditte, olisi ihana kuulla mielipiteitänne tämmöisestä!

6 kommenttia:

 1. Jee olinki odottanu tällästä :)
  Video oli tosi kiva, ei tylsä ollenkaan!
  Leiska on niin sulonen♥
  Ja ihan hirmusti sulla noita shamppoita ym. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla :)! Etkai kauan odottanut? Olisit ihmeessä laittanut kommentin niin olisin ilomielin tehnyt videon aikaisemmin :)!! Vinkkejä ja postausehdotuksia otan aina ilomielin ylös!

   Leiska on hienoin ja sen rooli jäi suunniteltua pienemmäksi salikäynnin vuoksi. Olin ajattellut hieman valoisampaa harjaushetkeä ulkona, mutta kuudelta on jo niin pimeää kellojensiirron vuoksi :(. Joskus voin tehdä tallipostauksen jossa herra saa linssiludeilla niin paljon kuin haluaa.

   Mulla ei tosiaan shamppoo lopu ainakaan kesken, tukka hyvin kaikki hyvin, eiks se niin mee :D??

   Poista
  2. Eiku tuli tossa yks päivä mielee että ois kiva sultaki nähä myday :) !
   Ja joo tee ihmeessä tallipostaus :)

   Poista
 2. Tiedätkö, että onko lepuskissa ketään heppaa/ponia jota joku (ihminen :D ) ylläpitäisi tai puoli ylläpitäisi? :)
  Siis esimerkiksi tallityöntekijät tai muu henkilökunta? :)
  Tosi kiva video ja huhhuh miten jaksat herätä noin aikasin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepuskissa yksärit ovat joko tallin omistajien, opettajien yms. henkilökunnan. Kaikki muut hevoset ovat tuntikäytössä ja ei ole vuokraajia, ylläpitäjiä yms.
   Kiitos :). Yllättävän helppoa, kunhan rytmi menee hyvin :)).

   Poista