keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syyskuu puhelimella

Noniin nyt päästään tämän pienen sarjan yhdeksänteen osaan ja kerrataan mitä kaikkea julkaisukelpoista materiaalia mulla löytyykään puhelimesta. Näitä postauksia on alkanut näkymään yhä enemmän kaikissa blogeissa, joten toivottavasti tämä konsepti ei tylsistytä vielä ketään.

Kuun alussa oli taas ihana asiakas, joka antoi suklaata :). En tiedä miksi nykyisin kaikki antavat jotain asioita/esineitä tipiksi..ennen kukaan ei antanut mitään ja siihen on tottunut.
 Ei kipeänä olo estä shoppailua / Sellon vessaposea ;).
 Syyskuussa huomasin olevani aika koukussa maustettuihin kivennäisvesiin.
 Ja söin piiiiiitkästä aikaa juustopalleroita ;).
 Ihanaa herkku kanasalaattia.
 Lisää samaa päivää myöhemmin samalla kun katsoin Suomi - Espanja futispeliä.
 Näillä lähdettiin Jyväskylään.
 Ja tälläistä siellä opittiin.
 Ja tälläistä siellä sitten juotiin :D.
 Kotona jatkoin tikutusprojektia uusien lakkojen kanssa.
 Ja huomasin kätevän tavan säilyttää matkakorttia, jos tarvitsee kahta kättä puhelimen näppäilyyn.

Lähdettiin Antin ja Tomaksen kanssa katsomaan Hifk - Saipa (Tomas the Hifk fani, Antti the Saipa fani ja minä ikuinen Kärppätyttö) eli hyvä ilta oli luvassa vaikka ottelu ei ollutkaan kauhean jänskä. Peli oli munkin silmään hieman kohellusta ja mitään ei oikein saatu aikaiseksi, vaikka Saipa voittikin tuloksella 1-3.
 Sitten siirrytään Instagramin puolelle, josta minut löytää nimellä lifeandnails.
 Lapuan maisemia ihaillen.
 Ihanat tikrut!
Namnam! Frozen Yogurt on vain niin herkkua ja todettiinkin eilen Sannin kanssa, että sitä pitäisi saada ostettua kaupasta isoissa tonkissa!
Aika ennen kulmakynää. Jotenkin tämän kuvan katsottua haluan kävellä kosmetiikkapussukalleni ja lisätä kulmiin hieman väriä :D.
 Värikästä tribaalia :).
 Ihanat pinkit perhoset!
Stiletto seeprat :).

Kuten huomaatte syyskuu oli hieman hiljaiseloa, varsinkin Instagramin puolella ja kieltämättä mulla oli hieman kaikenlaista menossa.

Tänään ei valitettavasti tule myöskään lakkauspostausta, sillä olen koko päivän liikkeellä ja aika ei yksinkertaisesti riitä. Minulla on autokoulun syventävän vaiheen arvioiva ajo 9:30-12, jonka jälkeen teen shoppailuiskuni Emotioniin ja kiertelen kaupoilla, jonka jälkeen lähden töihin ja tulen varmaan väsyneenä takaisin.

Huomenna toisalta on jännä päivä, sillä Sanni lupautui ihanaksi koekanikseni ja saa siis akryylit kynsiinsä, voin julkaista tännekkin kuvat alku ja lopputuloksista :).

4 kommenttia: