lauantai 30. marraskuuta 2013

Isadora Dynamic Lash Growth 15. päivän kokemus

Moikka kaikille :). Tuossa muutama viikko sitten esittelinkin uusia ostoksiani, joihin lukeutui Isadoralta Dynamic Lash Growth seerumi sekä -ripsiväri ja silloin en kamalasti puhunut asiasta sen enempää.

Eli pitkän pidennyskierteen jälkeen päätin luopua ihanista räpsyistäni. Olin löytänyt Helsingistä ihanan paikan, jossa hinta oli kohdallaan ja lopputulos oli mitä mainioin. Kuitenkin työt ja kaukosuhde + sairastelun vuoksi en aina ehtinyt kolmen viikon välein huoltoon. Huollot piti aina ajoittaa salipäivien ja muiden harrastusten mukaan..kieltämättä ne ovat aika rajoittavat muutenkin.
Pidennyksissä ei ole ollut suurempaa haittaa omille ripsilleni, mutta liima kuitenkin on ohentanut hieman omia ripsiäni ja tietenkin ripsien lähtiessä aina välillä mukana on lähtenyt omiakin hapsuja.
Kuitenkin se päivä, kun viimeinen pidennys irtosi ripsistäni olin hieman haikealla tuulella. Nakuripset olivat niin rumat ja en omistanut silmiä enää. 

Kaupoilla käydessä kuitenkin minulle valkeni miten paljon vapautta olin saanut takaisin. Voin ostaa niin paljon kaikkia erilaisia tuotteita nyt kokeiluun ja suuntasinkin heti nettiin selaamaan erilaisista seerumeista yms. ihmeaineista arvioita. Halusin hieman avittaa näitä ohuita räpsyjäni pitkän kaltoinkohtelun jälkeen.
Ripsien kasvatus on nyt ollut todella ihana projekti ja todellakin olen ollut tyytyväinen ilman pidennyksiä. Ehkä joskus palaan pidennysten käyttöön, sillä vaikka ne rajoittavat aika paljon elämää tietyissä asioissa onhan se ihana herätä aamuisin silmät päässä valmiina :).

Tässä oli siis lähtötilanne 15 päivää sitten ja kuvassa on eri ripsiväriä. Taitaa olla Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra Volume ripsaria ja nestemäiset rajaukset. En täysin meikitöntä kuvaa edes voi ottaa..omat hapsuni ovat sen verran vaaleat ja ohuet etten oikein saa niistä kuvia :D.

Ostin siis molemmat Dynamic Lash Growth tuotteet eli mascaran, sekä seerumin. Seerumi laitetaan öisin ja jätetään vaikuttamaan, aamulla pesen vedellä kovettuneet seerumit pois ja lisään sitten päivällä mascaran. Yhtä tuotetta käyttämällä vaikutus pitäisi näkyä n. 30 päivän sisällä, mutta molempia tuotteita käyttämällä tulos näkyisi jo 15. päivän päästä. 
Molemmat löytyvät ainakin Sokoksista ja suurimmasta osasta Anttiloista..aika paljolti kaikkialla missä Isadoraa myydään olen nähnyt näitä tuotteita. Hinta per tuote pyörii 21€ paikkeilla.

Jaa mitäs tuloksia onkaan tapahtunut?
Ripseni ovat ainakin tuuheammat ja ehkä pituuttakin on hieman tullut lisää, mutta ei mitään maata huimaavaa. Tykkään kyllä näistä räpsyistä, ihanan ravitut ja hyväkuntoiset, joten osaan jo tässä vaiheessa sanoa tämän olleen hyvä kokeilu.
Yläripsissä tosiaan hieman kerrostettuna tätä Isadoran mascaraa, alaripsissä ihan Lumenen ripsaria.
Ripsivärinä tämä on ihan kivaa. Koostumus on helppo levittää ja vaikka harja onkin hieman kova niin pidemmän käytön jälkeen totuin siihen. Päivän mittaan ripsari lähtee hieman leviämään, joten se ei ehkä ripsivärinä ole parhainta.

Tällä hetkellä olen pohtinut, että tuotteiden loppuessa ostaisin seerumin uudelleen ja jatkaisin elämääni eri ripsareilla.

Katsotaan uudelleen tuloksia sitten toisen 15. päivän kuluttua :).

Onko muilla kokemuksia näistä tuotteista :)? Olisi hauska kuulla muiden tarinoita.
Oolalaa huomenna muuten avataan ensimmäinen kalenteri ihanasta Kicksin joulukalenteristani!! Mitäköhän sieltä paljastuukaan ;)??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti