perjantai 15. marraskuuta 2013

Ostoksia videolla

No otsikkohan sen paljastaa, eli kyseessä pieni video päivästä ja ostoksista!
Enjoy!


Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte videosta :)!

Tässä muutama kuva vielä näistä Isadoran Dynamic Lash Growth seerumista ja ripsiväristä. Olen nyt siis karistanut viimeisimmätkin pidennyksen ripsistäni ja ajattelin hieman kasvattaa näitä tynkiä hapsuja uuteen nousuun. Päämääränä tuuheat ja pidemmät ripset :)!
Sokoksella näillä oli molemmilla hintaa n. 21€/kpl.
Näitä voi tosiaan käyttää joko yhdessä tai erikseen. Molempia käytettäessä tuloksia pitäisi näkyä jo 15. päivän sisällä, yksitellen 30. päivän sisällä :).

En ole itseasiassa vielä kokeillut näitä, mutta olen kuullut (ja ihan katselulla päätellyt) harjan olevan aika kova ja se saattaa hieman ripsirajaan osuessa tuntua epämukavalta.

Tässä siis ripset nyt päivän meikeillä. Mielestäni ripsien pituus yms. näkyy paremmin kun ripsissä on hieman väriä..aika haaleat hapsuset kuitenkin mulla on.
Palataan tähän sitten 15. ja 30. päivän sisällä :)!
Sitten se hienoin ostos! Minulla oli tosiaan Kicksiin -20% alennuskuponki jonka käytin tähän tuotteeseen, hintaa tippui siis 9€ lopulta. Muutamat lokerot ovat nähtävästi hieman auenneet, mutta onneksi mikään luukku ei vuoda tai ole suuremmin rikkoutunut :).


Semmoista tosiaan tänään :)!
Huomenna on luvassa taas ratsastuksesta lentävä lähtö töihin, johon jäänkin itseasiassa nukkumaan sunnuntain pidennettyä hullunmyllyä varten eli en usko ehtiväni postata nyt muutaman päivän sisällä.
Mukavaa viikonloppua kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva video! Oli sopivan pitunen etkä jääny selittelemään mitään turhia :) Olit ihanan pirtee ja sellanen.
  Ostokset oli myös ihania, varsinkin toi huivi ♥
  Esittelethän sitten joulukuussa noita joulukalenterin luukkuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana!! Juu hieman ajattelinkin että teen vain jonkin nopean, pari sanaa sinne sun tänne ja lopun voin selittää sitten tekstillä :). Kiva että tykkäsit ♥!
   Joo se huivi on aivan ihana, niitä oli tosiaan varmaan kuutena eri värinä ja muutamaa eri kuosia, mutta tuo beige sopii hyvin mun hiustenväriin ja aika hyvin kaikkiin vaatteisiin :).
   Tottakai, yritän joka päivä ehtiä avaamaan luukun ja kertomaan tuotteesta luukun takaata :).

   Poista
 2. Tykkään sun videoista tositosi paljon, koska oot tosi pirteä ja selkeällä puheella kerrot & puhut tarpeeksi kovaa! :) voisit tehdä useamminkin videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)!
   Pidetään mielessä ;). Videoita on kyllä kiva tehdä ja tääkin oli hieman sellainen sponttaani idea, joten jatkossa tulee sitten lisää varmasti.

   Poista
 3. Kiva video, näitä on tosi kiva katsoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)! Lisää tulee varmasti!!

   Poista