maanantai 18. marraskuuta 2013

Voileipiä

Tänään väänsin erästä lakkausta muutaman tunnin..lopulta se ei vain mielyttänyt ja poistin lakkauksen heti. Sen perään kokeilin vain heittää muutamaa eri lakkaa päällekkäin hieman glitter sandwich yrityksellä ja tälläinen oli tulos.

Lakkaukseen käytin:
China Glaze - Strengthener and Growth Formula
MeMeMe - Sensuous
China Glaze - Your Present Required
China Glaze - Linger
Viva La Diva Uv Top Coat
Ihan hauska ja helppo lakkaus, jossa tuon jouluisen glitterin värit menevät omasta mielestäni todella kivasti.
Tässä lakka vielä tikulla. Lakassa on siis kirkas pohja ja montaa eri väristä kuusikulmaista glitteriä, sekä pieniä valkoisia ympyrän muotoisia glittereitä.

En ole koskaan aikaisemmin pitänyt itseäni Glitter Sandwich ihmisenä, mutta näitä voisi todellakin kokeilla muillakin yhdistelmillä :).
Ihanaa maanantaita kaikille!!

4 kommenttia:

 1. ihana lakkaus ja hyvää maanantaita sullekki :-)
  ois muten kiva joskus saada joku video kun ratsastat tai sellanen talli video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Pitää katsoa, itse olen enemmän kuvien perään kun tulee ratsastukseen, mutta voin koittaa järjestää jotain :).

   Poista
 2. Kaunis on, vaikken itsekään ole glitter sandyjen suurin fani :) Miten muuten tuo Strengthener and Growth -lakka, onko parantanut kynsien kuntoa? Tarvitsisin ehdottomasti jonkun kynsien eheyttäjän/kasvun kohentajan/jonkun yleispätevän pelastuslakan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   No oikeastaanhan mulla ei ole vahvistuksille sen suurempaa tarvetta nyt kun mulla on nämä akryylit sormissa, mutta enemmänkin käytän sitä loppuun. Sillon vielä kun käytin luonnonkynsille en suurempaa muutosta huomannut. Jos haluat hyvät ja vahvat kynnet niin suosittelen kyllä biotiinin napsimista. Aika pintapuoleisestihan lakat vaan pystyvät hoitamaan, mutta biotiinin pitkän käytön kanssa tulee todella hyvät kynnet :).

   Poista