sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. luukku

Noniin nyt olen kotiutunut ja hieman haahuiltuani ympäri taloa muistin avata kalenterin luukun. Jotenkin päivän matkustelun jälkeen olen aina hieman hämilläni kun palaan kotiin. Mitä tekisin?
Aloitan jotain, sitten lopetan ja tajuan ettei se oikeastaan kiinnostanutkaan. 
Pari riviä suklaata auttoi tähän asiaan ja viimeinkin sain aikaiseksi kuvata tuon luukun takaa löytyneen tuotteen. Mitäköhän sieltä paljastui?

Sisältä löytyi matkakokoinen Kicksin kuivashamppoo. En ole oikeastaan ottanut paljoakaan selvää Kicksin hiustuotteista, yleensä ne eivät tartu mukaan liikkeessä käydessä.
Kicksillä on myös menossa ihan erillinen joulukalenteri, eli jokainen päivä 24. päivään saakka heillä on jokin huippuetu. Itse tähtään 16. päivään, jolloin Seche Vite on alessa...toki kohtuus kaikessa, sillä tuotteita saa max. kaksi per asiakas. Kalenteria pääset kurkistamaan Kicksin sivuilta.
Kokeilin tuotetta nopeasti ja valitettavasti en suurempaa ihastusta saanut siihen. Tuli mieleen Biozellin kuivashamppoo, eli verrattuna esim. Batisten kuivashamppooseen, josta tulikin jo sanottua muutama sana aikaisemmin.
Mitäköhän huominen tuo tullessaan..muutakuin 17h työpäivän.

2 kommenttia:

  1. mistä toi joulukalenteri on ostettu ja paljon maksoi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin sen Foorumin Kicksistä hintaan 45€, mutta eiköhän näitä löydy hieman kaikista Kickseistä, jos niitä on vielä jäljellä ;)!

      Poista