sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukut 5-8 videolla

Moikka :)! Huhhuh kun Youtubella kestää melkein kaksi tuntia ladata 4,5min kestävä video! Tässä siis kuitenkin hieman luukkujen avaamista ja muuta hömppää ;)!


Tosiaan kynsitutoriaaleja, kosmetiikkahömppää..ylipäätänsä hömppää yms. kaikkea maan ja taivaan väliltä voi pyytää niin yritän parhaani mukaan toteuttaa niitä. 

Töissä alkaa viikon päästä 3vko mittainen joululoma, joten ainakaan ajanpuutetta ei pitäisi olla. Ensi viikon aikana saan myös muutaman paketin, joiden esittelyä odotan taas innolla :).

6 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva video ja oot niin 'hauska' noilla videoilla ja vaikutat tosi mukavalle :)
  Videoihin ehdotuksia just joku arkimeikki, sun kodista joku juttu?, joku hiusjuttu ja perus myday olis tosi kiva!
  Ja sitä talli videota odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin ihan sikana siitä sun myday:stä ja vähä harmittelin ku sitä tallijuttua oli niin vähän (se sun hoitohevonen oli nii hauska!). Nii että jos tosiaan sais vähä lisää matskuu sun harrastuksista jne nii ois ihan mahtavaa; tosin kaikki videopostaukset mitä oot tehny nii on ollu mahtavii! ;) Ja yhdyn tohon aiempaan kommenttiin tosta sun kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla ei tallilla ole oikein kuvaajia..tai ihmisiä keltä kehtaisin moista pyytää plus nykyisin on niin pimeää niin ei sielä ole oikein mitään näytettävää :D. Mutta ei hätää, mulla on jo mielessä hieman matskua tallijuttuja varten.
   Voi kiitos paljon :)!!
   No kodistakin..kerta asun vielä vanhempien luona niin en oikein osaa sanoa teenkö koko talosta, vai ainoastaan huoneestani :D. Mutta kiitos paljon ideoista :)!

   Poista
 3. Toi meikkivideo kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja sun videoita on kyllä niin kiva katsoa :)

  VastaaPoista