maanantai 9. joulukuuta 2013

Mineraalien huumaa

Tänään viimeinkin pääsin hakemaan lähipostistamme erään tilauksen, jota odotin todella innolla. Olen muutaman kuukauden pyöritellyt mielessä mineraalimeikkejä, mutta se on aina vähän jäänyt. Olin jo melkein ostamassa Bare Mineralsin pohjaa, mutta monien arvostelujen ja tuntien nettiselailu sai minut innostumaan enemmän brittiläisestä Lily Lolosta.

Oman tilaukseni olin alunperin tekemässä Pretty.fi sivustolta, sillä heiltä löytyy näytekokoisia purnukoita parilla eurolla, josta jokainen löytää oman sävynsä helposti ja välttyy hutiostoksilta.
Prettyn sivut eivät kuitenkaan syystä tai toisesta hyväksyneet sähköpostiani (?!) joten päädyin epätoivossa tilaamaan Ellokselta hieman kalliimmalla. Vinkkinä siis hieman kärsivällisyyttä omaaville, että esim. Biodellystä saa myös minikokoisia tuotteita ja kokonaisen purnukan hinta on myös halvempi.

Tilasin Porcelain sävyisen mineraalimeikki"voiteen", Blondie sävyssä mineraalipeitepuuterin, sekä aivan ihanan Clementine mineraaliposkipunan.


 Kuten huomaatte INCI listat ovat aivan ihanan lyhyitä :D!
 Porcelain
 Blondie
 Clementine
Tässä kaikki vielä hieman kämmenselälle laitettuna. Vasemmalla Porcelain, oikealla Blondie, alhaalla Clementine.
 Tilasin peitepuuterille sopivat sudin Lily Lolon siveltimistä :).
Ja edellinen puuterisivellin vetelee viimeisiään, joten samaan syssyyn tilasin aivan ihanan pehmoisen Ecotoolsin ison puuterisiveltimen :).
Tässä sitten kokonaan mineraalipohja, ei pohjustusvoiteita tai mitään muita kikkoja :D. Poskipäillä myös tuota ihanaa Clementinea, joka tosiaan häivyttyy todella mukavasti luonnolliseen lopputulokseen, vaikka onkin väriltään aika korallinen oranssi :).
Kuvissa saatatte huomata, ettei pohja aivan peitä noita tummia rinkuloita silmien ympärillä, mutta muuten tulos oli mukavan peittävä ja luonnollinen. Meikki myös tuntui ihanalta iholla ja ainakaan itselleni ei suurempaa kiiltoa yms. noussut pintaan, mikä on ymmärtääkseni joillakin ollut ongelma.
Jahka ihoni paranee tästä ja opin paremmin levitystekniikan uskon, että tämä todellakin antaa sellaisen second skin efektin :).
 Kuvassa tosiaan en ole käyttänyt mitään make up setting sprayta yms. mutta olen lukenut mm. Karkkipäivä Sannin blogista aika kätevän kuuloisesta jiposta, millä saisi kuivempaan lopputulokseen taipuvaisen meikkipohjan todellakin sulamaan iholle --> *klik*.
Nämä kaikki eri meikkivoiteet pääsevät siis kaappiin piiloon siksi aikaa, kun tutkin mineraalipohjan toimivuutta :).
Tänään paljastui luukun takaa Kicksin hiuslakka, joka ainakin nopealla kokeilulla ei mikään ihmelakka ole, mutta matkakokoiselle lakalle on aina käyttöä, joten otan sen ilomielin vastaan :)!
Rauhallista viikon aloitusta kaikille, enää 15 päivää jouluun eikö niin ;)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti