torstai 5. joulukuuta 2013

Sinkkuna Espressoa kiitos!

No hups venähti vähän tällä kertaa tämä postauksen julkaisu, tulee niin helposti nukuttua pitkään iltavuoroon ja sitten melkein tuleekin kiirre :D.

Kalenterin luukusta tupsahti tänään hieman pienempi paketti, nimittäin Kicksin kajalkynä sävyssä Single Espresso.

Vaikka en suurempi espresson lipittäjä tai kajaalinkäyttäjä ole niin tykästyin kuitenkin tuotteen..pehmoisuuteen? Kynä vain liitää jättäen jälkeensä todella pehmeää jälkeä ja ruskea kajaali saa katseen paljon pehmeämmäksi :).


Loppuilta menee todellakin rentoutuen. Tuplanumerot Costumea (hyvästi Costume neitsyys), herkullisen naamion ja pienen herkkupussin kera :).
Naamio sai ihon tuntumaan todella pehmoiselta ja virkistyneeltä. Kosteusvoide imeytyi hyvin ja olin iloinen, että naamio ei kiristänyt ihoani, mitä useat samantyyliset tekevät.
Myöskin iloitsen tuotteen syvästä kaakaon tuoksusta, eikä ole samanlainen vanukas tuoksu, kuin esim. Freemanin mansikkasuklaa naamiossa yök!
Huominen/9 tuntia myöhemmin alkaa sitten aika kiva päivä..tärkein päivä vuodessa jos multa kysytään ;D. Päivä tulee sisältämään aika paljon kaikkea ja ainakin yksi pakettikin pitäisi hakea postista, jos se sinne nyt ilmaantuu aikataulunsa mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti